WERKPLAATSINRICHTING GEBRUIKT

Richt u uw werkplaats overzichtelijk in, dan vindt u sneller de machines, gereedschappen en andere spullen die u nodig heeft. Ook kunt u meer spullen kwijt in een goed ingerichte werkplaats. Van Ommen Magazijninrichting helpt u graag uw werkplaats optimaal in te richten. Met nieuwe, maar ook met tweedehands stellages. Deze verkopen wij voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Uw werkplaats voordelig inrichten

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt nieuwe stellages, maar het is ook mogelijk uw magazijn in te richten met tweedehands stellingen. Onze tweedehands stellages zijn altijd goedkoper dan onze nieuwe producten. Door uw werkplaats met deze stellages in te richten, bespaart u veel geld. En omdat onze tweedehands producten uitvoerig gecontroleerd worden voor we deze verkopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de stellages in uw werkplaats. De kwaliteit is simpelweg altijd hoog bij Van Ommen Magazijninrichting.

Voor alle soorten werkplaatsen

Wij kunnen alle soorten werkplaatsen inrichten. Dit komt omdat wij verschillende soorten stellages verkopen, ook gebruikt. Van palletstellingen tot bandenstellingen: u vindt het allemaal in ons grote aanbod. U kunt ons actuele aanbod tweedehands stellages op de website bekijken. Ook kunt u ons grote magazijn in Kampen bezoeken.

Van Ommen Magazijninrichting: ook voor montage

Wij begrijpen dat u het druk heeft als ondernemer. Ook weten wij hoe lang het kan duren om een stelling in elkaar te zetten. Daarom nemen wij de montage van uw stellages helemaal van u over. We brengen uw stellages naar u toe, om deze vervolgens netjes in elkaar te zetten. Pas als de gehele werkplaatsinrichting klopt en naar wens is, gaan onze experts naar huis.

Wilt u meer weten over onze producten of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

BEL ONS
nieuwe magazijnstellingen
nieuwe magazijnstellingen