NIEUWE MAGAZIJNSTELLINGEN

Of u nu op zoek bent naar een volledige magazijninrichting, of slechts naar een aantal stellingen voor in de schuur: Van Ommen Magazijninrichting biedt u een ruim aanbod aan nieuwe stellingen. Deze zijn van verschillende topmerken zoals Jungheinrich, Hovuma en Mecalux.

Wij verkopen onder andere: legbordstellingengrootvakstellingen, palletstellingen, inrijstellingen, draagarmstellingen en bandenstellingen.

Magazijnstellingen kopen

Er zijn verschillende soorten stellingen en u kunt in uw magazijn gebruikmaken van een of verschillende types. Waar u het beste voor kunt kiezen is afhankelijk van diverse factoren, zoals de hoeveelheid, de afmetingen en het gewicht van uw goederen. De producten voldoen aan hoogwaardige eisen, zodat ze gedurende langere tijd uw zware goederen kunnen dragen. Door voor nieuw materiaal te kiezen, is volledige nieuwstaat gegarandeerd. Weet u niet precies welke magazijnstellingen u nodig heeft, dan zijn onze gecertificeerde medewerkers u graag van dienst met een degelijk advies.

Of lees onze blogs:

Een magazijn efficiënt inrichten

Tips om een magazijn in te richten

Zo kunt u straks uw goederen veilig en efficiënt opbergen. Naast nieuw materiaal vindt u bij ons tevens gebruikte magazijninrichting tegen een gereduceerde prijs. Uiteraard keuren wij al het gebruikte materiaal, om erop toe te zien dat aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen is voldaan.

Levering en montage van uw magazijninrichting

Van Ommen Magazijninrichting zorgt binnen heel de Benelux voor het veilig leveren en monteren van uw nieuwe magazijnstellingen. Haalt u deze toch liever zelf op in Kampen, dan is ook dit geen enkel probleem. Neem voor meer informatie direct contact met ons op via telefoonnummer 038-7503558 van maandag tot en met vrijdag tot 17.30. Of bel daarna met ons mobiele nummer: 06-22493611. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@magazijndemontage.nl, dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Of u nu nieuwe of gebruikte magazijnstellingen nodig heeft, wij helpen u graag vandaag nog verder.

INKOOP TWEEDEHANDS STELLINGEN MOGELIJK!

Heeft u nu een magazijninrichting die niet meer voldoet aan uw wensen? Wilt u deze graag vervangen door nieuwe stellingen of een andere type stelling? Belt u dan gerust op. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Wilt u uw huidige stellingen inruilen? Wij helpen u graag met de demontage van uw oude stellingen. Door onze snelle levering en montage van uw nieuwe stellingen, kunt u razendsnel weer gebruik maken van uw opslag.

nieuwe magazijnstellingen

Nieuwe magazijnstellingen nodig?

Bij ons bent u op het juiste adres voor  uw nieuwe magazijnstellingen. Van grote magazijnen inrichten tot kleinere hoeveelheden, ook voor particulieren. Laat u informeren door één van onze vakkundige medewerkers. Zij kunnen u laten zien wat er voor u allemaal mogelijk is.

Neem contact op met onze afdeling verkoop om zo voor u de juiste magazijninrichting samen te stellen.

Wij staan u graag te woord!

magazijnstellingen