TRANSPORT

Heeft u besloten welke magazijnstellingen het meest geschikt zijn voor de ruimte waarover u beschikt, dan leveren wij deze graag bij u aan de deur. Bent u in Nederland, België of Luxemburg woonachtig of heeft u uw bedrijf daar? De vakkundige werknemers van Van Ommen Magazijninrichting voeren levering en montage uit in heel de Benelux.

De voordelen van ons transport

Van Ommen Magazijninrichting werkt met gecertificeerde en loyale chauffeurs en met vrachtwagens die voldoen aan nationale en internationale transporteisen. Daarmee zien wij toe op de veiligheid van zowel het transport en de montage, als van onze werknemers zelf. En door het transport in eigen beheer te houden, kunnen wij u nog meer voordelen bieden. Zo wordt de prijs voor u als bedrijf lager gehouden en zorgen wij ervoor dat we stipt op tijd op onze afspraken zijn. We kunnen de levertijd korter houden en rekening houden met eventuele speciale wensen met betrekking tot de levering. Wanneer mogelijk zal ons ervaren personeel bovendien met behulp van eigen interne transportmiddelen zoals een heftruck uw magazijnstellingen tot in het magazijn leveren. Daardoor kunnen de materialen nog sneller worden gemonteerd.

Magazijnstellingen geleverd in de gehele Benelux

Wij leveren en monteren zowel nieuwe stellingen als gebruikte stellingen. Van Ommen Magazijninrichting is gevestigd in Kampen, waar u ook de mogelijkheid heeft om uw stellingen zelf op te komen halen. Voor meer informatie over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen van maandag t/m vrijdag onder kantooruren via telefoonnummer 038-7503558 en daarbuiten op ons mobiele nummer: 06-22493611. Een e-mail sturen kan ook naar info@magazijndemontage.nl, wij zorgen dan dat deze zo snel mogelijk beantwoord wordt.


Vragen over ons transport of één van onze andere producten? Bel ons gerust. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Onze magazijnstellingen worden met grote nauwkeurigheid ingekocht door experts binnen ons bedrijf.vca keurmeester
De grote voorraad en ons eigen vervoer zorgen ervoor dat wij snel kunnen leveren.

Vindt u op de website geen gepaste stelling?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte die bij u past.

     tel: 038-7503558     info@magazijndemontage.nl

WIST U DAT ??

Transport van Ommen

Zonder transport staat alles stil…

In Nederland kennen we vele transportbedrijven die ervoor zorgen dat onze magazijnen en winkels aangevuld blijven voor de consument. Ze vervoeren niet alleen consumentengoederen, maar ook bouwmaterialen, levende dieren, bloemen en nog veel meer.

Zonder alle vrachtauto’s, logistieke centra en al zijn personeel staat ons land letterlijk en figuurlijk stil. Er zijn zo’n 165000 vrachtauto’s op de weg…voornamelijk voor ons!! Ze vervoeren per jaar zo’n 540 miljoen ton aan goederen.

Bijna alles wat je ziet, met uitzondering van een paar natuurlijke elementen, is over de weg vervoert. De Nederlandse snelwegen bestaan voornamelijk uit auto’s. Vrachtwagens zijn maar verantwoordelijk voor 3,5 % van de Co2 uitstoot. Transport houdt onze samenleving draaiende.