OVER ONS

Van Ommen Magazijninrichting verzorgt de inrichting van uw opslagruimte van A tot Z. Door te werken met gecertificeerd personeel bent u bovendien verzekerd van veilige en duurzame stellingen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe stellingen of gebruikte stellingen in uitstekende conditie, wij helpen u graag verder.

De eindeloze mogelijkheden voor uw magazijn

Naast verschillende soorten stellingen, vindt u bij ons tevens verschillende formaten, om het interieur van uw magazijn zo efficiënt mogelijk vorm te kunnen geven. De stellingen die wij verkopen zijn onder andere grootvakstellingen, palletstellingen, draagarmstellingen, bandenstellingen en legbordstellingen van merken zoals Mecalux, Hovuma en Jungheinrich. U kunt bij ons terecht voor magazijnstellingen voor uw hele magazijn, maar ook voor de afname van een kleinere partij stellingen. Zo kunt u niet alleen als bedrijf, maar ook als particulier uitstekend bij ons terecht, bijvoorbeeld voor stellingen voor in uw schuur of garage. Weet u zelf nog niet exact welke magazijnstellingen het beste bij uw opslagruimte en goederen passen, dan kunt u contact opnemen met onze vakkundige werknemers voor een degelijk advies.

Betrouwbare levering, veilige montage

Van Ommen Magazijninrichting is gevestigd in Kampen en levert stellingen voor magazijnen in heel de Benelux. Onze gecertificeerde werknemers met jarenlange ervaring zorgen graag voor een veilig transport en montage van uw nieuwe magazijninrichting. Voor meer informatie over de mogelijkheden van uw magazijn of opslagruimte, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 038-7503558 op kantooruren. Na kantooruren kunt u tevens met uw vragen terecht op ons mobiele nummer: 06-22493611. Of stuur een e-mail naar info@magazijndemontage.nl, dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk antwoord.

contactformulier van Ommen

Vragen of interesse in ons product ?
Neem dan contact met ons op.
Onze medewerkers staan u graag te woord.

Van Ommen Magazijninrichting
Energiestraat 4
8263 AG Kampen

Telefoonnummer: 038-7503558
Bgg : 06-22493611