LEGBORDSTELLINGEN

Legbordstellingen zijn een van de meest gebruikte opslagsystemen, voornamelijk voor kleine onderdelen en producten zonder pallet. Of u nu op zoek bent naar een slimme opbergmethode voor uw magazijn of voor uw kantoor? Wij verkopen zowel voor kleine als grote opslagruimtes legbordstellingen. Wilt u eerst meer informatie over hoe u een magazijn efficiënt kan inrichten? Lees dan onze artikelen: Een magazijn efficiënt inrichten en Tips om een magazijn in te richten.

MEEST GEBRUIKTE MAGAZIJNSTELLINGEN

Legbordstellingen zijn eenvoudig te monteren en daarmee ook gemakkelijk uit te breiden. Ze hebben vaak een groot draagvermogen, waarop u de stellingen afhankelijk van uw goederen kunt selecteren. Bovendien kunt u uw producten op een overzichtelijke manier op deze stellingen kwijt, zodat u ook in uw magazijn snel vindt wat u nodig heeft.

Bij Van Ommen Magazijninrichting vindt u zowel nieuwe als gebruikte legbordstellingen, van merken als Jungheinrich, Hovuma, Stow en Mecalux. Tweedehands magazijnstellingen zijn direct leverbaar uit een voorraad van 1200 meter, met staanders van de afmetingen 2000 x 300 mm, 2000 x 400 mm en 2000 x 500 mm.

De stellingen hebben 180 kg draagvermogen, verdeeld over vier legborden. Daarmee zijn de stellingen tevens geschikt voor uw zwaardere voorraad. Neem gerust contact op met onze ervaren medewerkers voor een advies met betrekking tot de stellingen die bij uw bedrijf of kantoor passen.

INKOOP GEBRUIKTE LEGBORD STELLINGEN!

Heeft u nu een magazijninrichting die niet meer voldoet aan uw wensen? Wilt u deze graag vervangen door nieuwe stellingen of een andere type stelling? Belt u dan gerust op. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Voordelen Van Ommen Magazijn Inrichting:

  • Levering binnen de Benelux
  • Vakkundige montage én demontage
  • Uitgebreide keuring van uw huidige stellingen
  • Altijd een groot aanbod nieuwe en tweedehands stellingen
  • Gecertificeerd personeel

Geen enkel magazijn is gelijk. Daarom leveren wij aan onze klanten altijd maatwerk en vinden voor elk magazijn de juiste stellingen. Wilt u weten welke stellingen geschikt zijn voor uw magazijn? Of wilt u uw huidige magazijninrichting verkopen?

Wij staan u graag telefonisch te woord via telefoonnummer 038-7503558 van maandag tot en met vrijdag onder kantooruren. Daarbuiten kunt u ons mobiel bereiken op telefoonnummer 06-22493611. U kunt ook een e-mail sturen naar info@magazijndemontage.nl, zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn met de inrichting van uw magazijn.

tweedehands legbordstellingen
legbordstelling
legbordstellingen
gebruikte legbordstellingen
Tweedehands legbordstellingen
legbordstellingen
nieuwe magazijnstellingen