TWEEDEHANDSE STELLINGEN VOOR MAGAZIJNEN

Is uw magazijninrichting verouderd of volstaat deze niet om uw magazijn of andere opslagruimte efficiënt in te richten? Een nieuwe inrichting voor uw magazijn is voordeliger dan u denkt. Door gebruik te maken van tweedehandse stellingen, heeft Van Ommen Magazijninrichting al vele magazijnen zowel efficiënt als kostenbesparend in kunnen richten. En doordat u beter bij uw producten kunt en precies weet waar ze opgeslagen zijn, verbetert u bovendien de infrastructuur binnen uw bedrijf.

Compleet ingerichte magazijnen

Tweedehandse stellingen zijn bij ons in diverse soorten verkrijgbaar. Zo verkopen wij onder andere tweedehands bandenstellingen, palletstellingen, grootvakstellingen en draagarmstellingen. Bij ons vindt u magazijnstellingen van topmerken, die door onze gecertificeerde werknemers eerst grondig worden geïnspecteerd en gekeurd. Zo heeft u straks een duurzame en veilige tweedehands magazijninrichting van bijvoorbeeld Mecalux, Jungheinrich, Link 51, Nedcon, Polypal, Hovuma of Stow. Door deze eventueel aan te vullen met een aantal nieuwe stellingen, is de inrichting van uw magazijn straks helemaal toegespitst op uw producten en kunt u alles direct vinden en pakken.

Vervoer en installatie van uw magazijnstellingen

Van Ommen Magazijninrichting vervoert uw magazijnstellingen met transportwagens die aan alle nodige veiligheidseisen voldoen en bezorgt ze overal in de Benelux. Ons ervaren personeel heeft de materialen binnen korte tijd vakkundig voor u geïnstalleerd. Ook is er de mogelijkheid om zelf uw stellages op te halen op onze locatie in Kampen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer 038-7503558. Na kantooruren kunt u ons bereiken op ons mobiele nummer: 06-22493611. Daarnaast kunt u via het contactformulier op de website altijd een bericht achterlaten, zodat wij u zo snel mogelijk contacteren. Wij helpen u graag verder met een efficiënt en veilig ingericht magazijn.

BEL ONS
gebruikte magazijnstelling
gebruikte magazijnstelling