STOW MAGAZIJNSTELLINGEN

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt magazijnstellingen van diverse gerenommeerde merken. Eén van de merken die vertegenwoordigd wordt in ons grote aanbod stellingen, is het bekende en populaire merk Stow. Wilt u uw magazijn of werkplaats inrichten met de stellingen van dit merk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Stellingen van hoge kwaliteit

Wij verkopen stellingen van hoge kwaliteit. Dit kunnen gloednieuwe stellingen zijn, maar ook stellingen die al gebruikt zijn door een andere ondernemer. Ook de tweedehands stellingen die wij verkopen, zijn 100% veilig en hebben bovendien een lange levensduur. Wij verkopen namelijk alleen stellingen die aan onze strenge eisen voldoen.

Uw stellingen laten leveren én monteren

Koopt u stellingen bij Van Ommen Magazijninrichting? Dan komen wij deze graag naar uw magazijn of werkplaats brengen. U kunt er voor kiezen om de magazijnstellingen zelf in elkaar te zetten, maar onze experts kunnen dit ook voor u doen. Kiest u voor onze vakkundige montage, dan kunt u gewoon doorwerken terwijl onze experts uw stellingen in elkaar zetten. Zo wordt uw magazijn opnieuw ingericht, zonder uw bedrijfsprocessen te verstoren.

Andere diensten van Van Ommen Magazijninrichting

Van Ommen Magazijninrichting houdt zich niet alleen bezig met de verkoop, de levering en de montage van stellingen, maar kan deze ook keuren. Wilt u uw stellingen uitvoerig laten controleren tijdens een vakkundige keuring door een expert? Neem dan contact met ons op. Wij sturen graag een specialist naar u toe voor een uitgebreide keuring.

Wilt u meer weten over ons bedrijf, over onze stellingen of over de keuringen die wij uit kunnen voeren? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Dit kan telefonisch of per e-mail. U kunt ook contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

BEL ONS
magazijnstellingen
grootvakstelling