GEBRUIKTE MAGAZIJNSTELLINGEN

Het is belangrijk om uw magazijn slim in te richten. Zo vindt u niet alleen gemakkelijker de spullen die u nodig heeft, maar kunt u ook sneller en bovendien veiliger door het magazijn bewegen. Daarnaast kunt u in een goed ingericht magazijn meer spullen kwijt dan in een rommelige ruimte. Van Ommen Magazijninrichting helpt u graag uw magazijn overzichtelijk in te richten. Dit doen we door verschillende soorten gebruikte magazijnstellingen te leveren.

Nieuwe en gebruikte magazijnstellingen

In ons assortiment vindt u nieuwe stellingen, maar ook gebruikte stellages. U kiest zelf welke stellages u wilt gebruiken in uw magazijn. De nieuwe stellages zijn in alle mogelijke opties leverbaar, bij de tweedehands stellages is dit niet altijd het geval. Vertel ons wat voor stellingen u precies nodig heeft in uw magazijn en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Door ons grote assortiment stellages, kunnen wij iedere ondernemer helpen zijn of haar magazijn geheel naar wens in te richten.

Gemakkelijk veel geld besparen met tweedehands stellages

Door tweedehands stellages af te nemen bij Van Ommen Magazijninrichting, kunt u veel geld besparen. Zeker als u veel stellages nodig heeft, bespaart u veel geld door deze tweedehands aan te schaffen. U weet zeker dat u hoogwaardige stellages aanschaft, omdat al onze tweedehands stellages aan strenge eisen moeten voldoen.

Een groot assortiment tweedehands stellages

Wij hebben een groot assortiment tweedehands stellages. Zo kunt u bij ons draagarmstellingen aanschaffen, maar ook legbordstellingen, palletstellingen en bandenstellingen. Wilt u meer weten over ons assortiment in het algemeen of heeft u een vraag over een specifieke stelling in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons

BEL ONS
partij grootvakstellingen
gebruikte magazijnstellingen