BANDENSTELLINGEN

Grote voorraden banden op een efficiënte wijze opslaan? Dan zijn de bandenstellingen van Van Ommen Magazijninrichting de opslagsystemen die u zoekt. Of u nu een bandenhandel, een groothandel of een garage beheert: wij hebben – afhankelijk van het systeem dat u kiest – een geschikte bandenstelling voor u in huis. Van personenautobanden tot grotere maten. Alles past. Plaats daarom vandaag nog uw bestelling!

Zoekt u informatie over het inrichten van een magazijn? Lees dan de volgende blogs:
Hoe richt ik een magazijn efficiënt in?
Tips om een magazijn in te richten

De voordelen van bandenstellingen

Bandenstellingen zorgen ervoor dat u een duidelijk overzicht heeft van uw voorraad. Tegelijkertijd helpen ze u de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Doordat de banden verticaal in de bandenstelling worden geplaatst, kunt u ze heel makkelijk van hun plek halen. Maakt u daarnaast gebruik van bandendragers? Dan wordt de levensduur van uw bandenstellingen aanzienlijke verlengd.

In onze bandenstellingen kunt u modellen van verschillende merken en formaten kwijt. Michelin, Pirelli, Vredestein: het past allemaal. Zo zijn onze standaard stellingen altijd per direct leverbaar. De liggers en staanders hebben in dat geval een afmeting van 2 meter met een diepte van 0,6 meter. Tevens kunt u ook voor magazijnstellingen met andere afmetingen bij ons terecht. Onze ervaren werknemers voorzien u graag van advies bij het vinden van bandenstellingen die op uw voorraad aansluiten.

Oude magazijnstellingen inruilen

Wat vervelend: uw huidige magazijninrichting voldoet niet langer aan uw wensen. Net zoals veel eigenaren overweegt u deze te laten vervangen. De keuze valt dan vaak op een nieuwe of zelfs ander type stelling. Bij Van Ommen Magazijninrichting kunt u oude bandenstellingen gerust bij ons inleveren. Interesse? Bel in dat geval naar ons kantoor in Kampen. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Bezorging en montage

Van Ommen Magazijninrichting is gevestigd in Kampen. Vanuit deze locatie leveren en monteren wij uw magazijnstellingen door de gehele Benelux. Het gecertificeerde personeel van Van Ommen Magazijninrichting leidt de montage én demontage van uw inrichting altijd in goede banen. Haalt u uw nieuwe bandenstellingen liever bij ons op? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem!

De producten van Van Ommen Magazijn Inrichting

Bij Van Ommen Magazijninrichting verzorgen wij de inrichting van uw opslagruimte graag van A tot Z. Dit doen wij niet alleen door met gecertificeerd personeel te werken, maar ook door zowel nieuwe als gebruikte stellingen te leveren. Zo houdt u uw budget altijd in eigen hand. De mogelijkheden voor uw magazijn zijn eindeloos. Naast bandenstellingen leveren wij ook:

Legbordstellingen;
Grootvakstellingen;
Palletstellingen;
Draagarmstellingen.

Bestel direct bandenstellingen

Het efficiënt opslaan van materiaal draagt bij aan een hogere productiviteit op de werkvloer. Bestel daarom vandaag nog een bandenstelling van Van Ommen Magazijninrichting! U kunt altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon (038 – 7503558). Buiten kantooruren kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier of via 06 – 22493611. Mogen wij straks nieuwe bandenstellingen bij u monteren?

Bandenstellingen afmetingen

Liggers lengte  2000 mm

Staanders lengte  2000 mm

Diepte  600 mm

Wij hebben verschillende maten op voorraad!

Neem voor andere afmetingen contact op met één van onze verkoopadviseurs

telefoon

gebruikte stelling banden
gebruikte stelling banden