BANDENSTELLINGEN

Heeft u een eigen garage, bandenhandel of groothandel waarbij u grote voorraden banden op efficiënte wijze wilt opslaan, dan is de bandenstelling het opslagsysteem dat u zoekt. De bandenstellingen van Van Ommen magazijninrichting zijn afhankelijk van het systeem waarvoor u kiest, geschikt voor personenautobanden en grotere maten banden.

 Wilt u meer informatie over het inrichten van een magazijn? Leest u dan ook eens onze blogs: Een magazijn efficiënt inrichten en Tips om een magazijn in te richten

De voordelen van bandenstellingen

Bandenstellingen zorgen ervoor dat u een duidelijk overzicht heeft op uw bandenvoorraad en u tegelijkertijd de plaats die u heeft optimaal benut. Doordat de banden rechtop in de stelling worden geplaatst in plaats van ze te stapelen, kunt u gemakkelijk de banden uit de stelling halen die u nodig heeft. Door het gebruik van bandendragers wordt de levensduur van de stellingen aanzienlijk verlengd. In de bandenstelling kunt u banden van verschillende merken en formaten kwijt. Naast nieuwe stellingen kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte stellingen. Zo zijn stellingen met liggers van 2 meter, staanders van 2 meter en een diepte van 0,6 meter direct leverbaar. Maar ook voor magazijnstellingen van andere afmetingen kunt u bij ons terecht. Onze ervaren werknemers geven u graag advies over de bandenstelling die op uw bandenvoorraad aansluit.

Inruilen van uw oude magazijnstellingen

Heeft u nu een magazijninrichting die niet meer voldoet aan uw wensen? Wilt u deze graag vervangen door nieuwe stellingen of een andere type stelling? Belt u dan gerust op. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Magazijnstellingen bezorgd en geïnstalleerd

Van Ommen Magazijninrichting is gevestigd in Kampen en levert en monteert uw magazijnstellingen in heel de Benelux. Ons gecertificeerde personeel zorgt voor een veilige montage van uw magazijninrichting en eventuele demontage van oud materiaal. Ook wanneer u graag zelf uw stellingen bij ons ophaalt is dat geen probleem. Neem voor een afspraak of meer informatie binnen kantooruren contact met ons op via telefoonnummer 038-7503558, of buiten kantooruren mobiel via telefoonnummer 06-22493611. Daarnaast zijn wij per e-mail bereikbaar via info@magazijndemontage.nl, waarna wij uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bandenstellingen afmetingen

Liggers lengte  2000 mm

Staanders lengte  2000 mm

Diepte  600 mm

Wij hebben verschillende maten op voorraad!

Neem voor andere afmetingen contact op met één van onze verkoopadviseurs

telefoon

gebruikte stelling banden
gebruikte stelling banden