WINKELINRICHTING NIEUW

Hoeveel producten u verkoopt in uw winkel, is afhankelijk van enkele factoren. Denk hierbij aan de items die u verkoopt en de prijzen van deze producten, maar ook zeker aan de inrichting van uw winkel. Alleen met een goede winkelinrichting kunt u zo veel mogelijk uit uw winkel halen.

Een representatieve en overzichtelijke winkel

Als u geweldige producten verkoopt en deze allemaal op een hoop gooit, worden ze niet verkocht. Alleen met een goede winkelinrichting worden uw producten op de juiste manier aangeprezen en inderdaad door uw klanten aangeschaft. Van Ommen Magazijninrichting helpt u om uw winkel representatief en overzichtelijk te maken met onze stellingen.

Van Ommen Magazijninrichting: een groot aanbod stellingen

Van Ommen Magazijninrichting heeft een groot aanbod met verschillende soorten stellingen. U kunt bij ons standaard legbordstellingen kopen, maar ook draagarmstellingen en grootvakstellingen. En wilt u een stelling nieuw op maat laten maken? Dan is dit ook zeker mogelijk. Wij kijken samen naar de indeling van uw winkel en de producten die u wilt verkopen, om vervolgens samen met u de perfecte stelling(en) te maken.

Bij Van Ommen Magazijninrichting kunt u ook gebruikte stellingen aanschaffen. Door tweedehands stellages te kopen, kunt u geld besparen. Helaas kunt u de gebruikte stellages niet op maat laten maken, in tegenstelling tot de nieuwe stellages.

Een prachtige inrichting op maat

Bij Van Ommen Magazijninrichting krijgt u een inrichting op maat. Deze inrichting past bij het pand, bij uw producten en bij de identiteit van uw bedrijf. Heeft u vragen over het inrichten van uw winkel met de hulp van Van Ommen Magazijninrichting? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wilt maken, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een keer vrijblijvend kennis met u en uw winkel.

BEL ONS
gebruikte magazijnstellingen
aanrijdbeveiliging