SPAANPLATEN

Spaanplaten zijn uitstekend te gebruiken in legbordstellingen, om uw artikelen overzichtelijk op te slaan in uw magazijn. Bij Van Ommen Magazijninrichting vindt u platen van diverse afmetingen, die in uw magazijnstellingen kunnen worden geplaatst.

Spaanplaten voor uw legbordstellingen

Naast metalen legborden kunt u voor de opslag in uw magazijn tevens spaanplaten gebruiken. Deze bestaan uit grove houtvezels in het midden en fijne houtvezels aan de zijden die de spaanplaat zijn gladde uiterlijk geeft. De vezels worden met kunsthars tot stevige platen geperst. Hierdoor ontstaat het stevige materiaal dat breed toepasbaar is bij de opslag van uw goederen. De platen van Van Ommen Magazijninrichting zijn van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in de afmetingen 4 x 0,9 meter en 4 x 1 meter. Doordat de spaanplaat niet krimpt of uitzet is deze prima te gebruiken als legbord. En omdat het materiaal redelijk licht is, kunt u de stellingen indien nodig gemakkelijk verplaatsen. Naast deze platen kunt u ook ander toebehoren voor uw magazijnstellingen bij ons bestellen, zoals kunststof bakken voor kleine onderdelen.

Levering en montage

Van Ommen Magazijninrichting helpt u graag met de levering en montage van uw nieuwe stellingen en waar nodig met de demontage van de oude magazijnstellingen. Wij leveren materialen voor uw magazijn in heel de Benelux, maar naar wens kunt u deze ook bij ons in Kampen op komen halen. Ons gecertificeerde personeel zorgt voor een veilige montage van uw magazijninterieur. Voor vrijblijvend meer informatie kunt u ons op werkdagen tot 17.30 uur bereiken op telefoonnummer 038-7503558. Daarna kunt u ons op ons mobiele nummer bereiken: 06-22493611. Of stuur een e-mail naar info@magazijndemontage.nl, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk antwoord. Wij helpen u graag bij het efficiënt opslaan van uw goederen.

Spaanplaten afmetingen

lengte  4000 x 900 mm

Lengte 4000 x 1000 mm

Neem voor andere afmetingen contact op met één van onze verkoopadviseurs

telefoon

spaanplaten