WERKPLAATSINRICHTING

Zeker als u een grote werkplaats heeft met vele verschillende machines, apparaten en andere spullen, is het belangrijk de ruimte goed in te richten. Van Ommen Magazijninrichting kan u hierbij helpen. Dit doen we niet alleen door u de juiste stellages te verkopen, maar ook door deze op de juiste manier in uw werkplaats te zetten.

Waarom een goede werkplaatsinrichting?

Heeft u uw werkplaats goed ingericht, dan kunt u veel meer machines, gereedschappen en andere spullen kwijt. Ook vindt u sneller waar u naar op zoek bent. Of dit nu een bepaald gereedschap is of een specifieke band: met een goede werkplaatsinrichting heeft u uw spullen snel gevonden. Dit betekent dat uw werkproces minimaal onderbroken wordt.

Een groot aanbod nieuwe en gebruikte stellingen

Van Ommen Magazijninrichting levert verschillende soorten stellages. U kunt bij ons nieuwe stellages aanschaffen, maar wij verkopen ook tweedehands stellingen. De nieuwe stellages worden geheel op maat gemaakt. Heeft u specifieke wensen en eisen voor de inrichting van uw magazijn, dan is het aanschaffen van nieuwe stellages de beste keuze. Wilt u geld besparen, dan koopt u onze gebruikte stellages. Zeker als u een grote werkplaats in moet richten, is de totale besparing groot.

Alle stellages die wij verkopen, zijn van hoge kwaliteit. Ook de gebruikte producten in ons assortiment hebben een lange levensduur.

Van Ommen Magazijninrichting: uw stellingexpert

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van de beste stellages. Ook als u specifieke eisen en wensen heeft voor de inrichting van uw werkplaats, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de producten die wij verkopen? Neem dan contact met ons op. Ook als u vrijblijvend kennis wil maken met onze magazijninrichting experts, kunt u contact opnemen.

BEL ONS
gebruikte magazijnstellingen
aanrijdbeveiliging magazijnstelling