STOW STELLINGEN

Het is erg belangrijk uw magazijn goed in te richten. Alleen met een goede inrichting kunnen uw medewerkers goed uit de voeten in uw magazijn. Ze vinden simpelweg sneller waar ze naar op zoek zijn en dit heeft een positief effect op uw bedrijfsprocessen. Bovendien is het werken veiliger in een magazijn met goede stellages. Ook met oog op de veiligheid van uw personeel en uzelf is het dan ook verstandig om in een goede magazijninrichting te investeren.

Nieuwe en gebruikte stellingen van Stow

 Van Ommen Magazijninrichting helpt u graag uw magazijn goed en veilig in te richten. Dit doen wij door diverse magazijnstellingen te leveren, onder andere van het bekende merk Stow. U kunt nieuwe stellages aanschaffen van dit merk, maar wij verkopen ook gebruikte magazijnstellingen. Koopt u nieuwe stellages, dan kunt u uw magazijn helemaal naar wens inrichten. De gebruikte stellages worden in een vaste opstelling geleverd, maar zijn wel goedkoper dan de nieuwe stellingen.

Transport en montage door experts

Het is mogelijk uw nieuwe magazijnstellingen op te halen bij Van Ommen Magazijninrichting. Heeft u hier geen tijd voor of heeft u de benodigde transportmiddelen niet tot uw beschikking? Dan kunt u gebruik maken van onze transportdienst. In dit geval brengen wij uw stellages naar u toe. Wilt u de magazijnstellingen ook laten monteren? Dan is de montagedienst van Van Ommen Magazijninrichting iets voor u.

Uw magazijnstellingen laten keuren

 Weet u niet zeker of het noodzakelijk is om uw stellages te vervangen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide keuring door Van Ommen Magazijninrichting. Wij onderzoeken alle stellages in uw magazijn en kunnen u direct vertellen welke stellages aan vervanging toe zijn. Ook kunnen wij u geheel vrijblijvend advies geven over het inrichten van uw magazijn. Bel of mail ons.

BEL ONS
magazijnstellingen
magazijnstellingen