HOVUMA STELLINGEN

U heeft uw magazijnstellingen vele jaren gebruikt, maar nu voldoen deze niet meer aan uw eisen. De stellages zijn beschadigd, ze bieden niet meer voldoende ruimte voor de producten die u in uw magazijn op wil slaan of ze zijn niet meer veilig. Wat de reden ook is om de stellingen te vervangen: voor een nieuwe magazijninrichting kunt u terecht bij Van Ommen Magazijninrichting. Wij verkopen u graag nieuwe en gebruikte stellages voor uw magazijn, bijvoorbeeld van het merk Hovuma.

Nieuwe en gebruikte magazijnstellingen

Van Ommen Magazijninrichting heeft een groot aanbod magazijnstellingen. Ook van het merk Hovuma verkopen wij vele verschillende stellages. Een groot deel van deze magazijnstellingen zijn gloednieuw, maar wij verkopen ook stellages die al enkele maanden of jaren gebruikt zijn. Deze stellages kunt u extra goedkoop aanschaffen.

Het is ook mogelijk nieuwe en gebruikte stellages met elkaar te combineren. Wij combineren graag de producten in ons assortiment om voor u tot de perfecte magazijninrichting te komen.

Wel of geen nieuwe magazijninrichting?

Twijfelt u of u een nieuwe magazijninrichting nodig heeft? Maak dan een afspraak voor een keuring. Wij nemen de stellages in uw magazijn graag onder de loep voor vrijblijvend advies.

Uw magazijnstellingen laten transporteren en monteren

 U kunt uw nieuwe en gebruikte magazijnstellingen ophalen bij Van Ommen Magazijninrichting, maar wij kunnen de stellages ook naar uw magazijn, werkplaats of garage toe brengen. Zeker als u niet over het geschikte voertuig beschikt om de stellages te vervoeren, is dit handig. Heeft u geen tijd om de stellages in elkaar te zetten? Dan nemen wij de montage graag voor u over. Wij zorgen ervoor dat al uw nieuwe en gebruikte magazijnstellingen op de juiste manier in elkaar worden gezet. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

BEL ONS
nieuwe magazijnstellingen
Gebruikte magazijnstellingen