WINKELINRICHTING GEBRUIKT

U kunt uw winkel inrichten met nieuwe stellingen, maar u kunt er ook voor kiezen tweedehands stellages in uw winkelpand te plaatsen. Deze stellages zijn al een keer gebruikt door een andere ondernemer, maar zien er wel zo goed als nieuw uit. Ook zijn deze stellages goedkoper. Zeker als u een groot winkelpand moet inrichten, bespaart u veel geld door tweedehands stellingen aan te schaffen.

Uw winkel inrichten met Van Ommen Magazijninrichting

Van Ommen Magazijninrichting kan niet alleen grote magazijnen inrichten, maar ook de kleinere winkelpanden. Van kleine tot grote winkels: alle winkelpanden krijgen een overzichtelijke, logische én mooie inrichting met de hulp van onze experts. En omdat een mooie inrichting uw klanten overtuigt een aankoop te doen in uw winkel, is het inhuren van Van Ommen Magazijninrichting zeker goed voor uw business.

Ons grote aanbod gebruikte stellingen

Wij vinden het belangrijk dat u uw winkel volledig naar wens in kunt richten. Daarom hebben wij een groot aanbod nieuwe én gebruikte stellages. Zo kunt u bij ons speciale bandenstellingen kopen, maar ook draagarmstellingen, legbordstellingen en grootvakstellingen. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere stellages aan te schaffen en deze met elkaar te combineren. Zo kunt u ieder product in uw assortiment op een geschikte stelling leggen.

Een winkelinrichting op maat

Van Ommen Magazijninrichting helpt u graag uw winkel in te richten. Met standaard stellages, maar ook met (nieuwe) op maat gemaakte stellages. Bij ons krijgt u altijd een winkelinrichting op maat, die voor honderd procent aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u onze experts wilt inhuren om uw winkel optimaal in te richten, kunt u contact opnemen. Wij maken graag een keer, geheel vrijblijvend, kennis met u en uw bedrijf.

BEL ONS
gebruikte legbordstelling
legbordstelling