WERKPLAATSINRICHTING TWEEDEHANDS

Wij verkopen niet alleen nieuwe stellages om uw werkplaats in te richten, maar hebben ook een groot aanbod gebruikte stellingen. U kunt een klein aantal gebruikte stellingen afnemen bij Van Ommen Magazijninrichting, maar het is ook mogelijk uw grote werkplaats met deze stellages in te richten.

Uw werkplaats voordelig laten inrichten

Wilt u uw werkplaats goed inrichten, maar wilt u niet te veel geld betalen voor een overzichtelijke werkplaatsinrichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door gebruikte stellages aan te schaffen voor uw werkplaats, kunt u veel geld besparen. Zeker als u uw gehele werkplaats met deze stellages inricht, is de totale besparing groot. Het geld dat u overhoudt door deze besparing, kunt u aan andere belangrijke zaken in uw organisatie uitgeven.

Ons grote aanbod tweedehands stellingen

Van Ommen Magazijninrichting heeft een groot aanbod gebruikte stellages. U kunt bij ons gebruikte palletstellingen kopen, maar ook legbordstellingen, grootvakstellingen, verzinkte draagarmstellingen en bandenstellingen die al door een andere ondernemer gebruikt zijn. Wilt u een bepaalde stelling aanschaffen die wij niet tweedehands verkopen? Dan kunt u deze gewoon nieuw aanschaffen.

Van Ommen Magazijninrichting: gegarandeerd hoge kwaliteit

Alle gebruikte producten die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Voor wij een stellage te koop aanbieden, wordt deze namelijk uitgebreid gecontroleerd. Alleen als het item aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet, wordt het aan ons aanbod toegevoegd. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u een slechte stelling koopt bij Van Ommen Magazijninrichting.

Wilt u meer weten over ons aanbod gebruikte stellages? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. En wilt u onze stellages een keer in het echt bekijken? Kom dan naar ons magazijn in Kampen. Hier kunt u ons complete aanbod zien.

BEL ONS
tweedehands legbordstellingen
magazijnstelling