VOORDELIGE PARTIJ GEBRUIKTE MAGAZIJNSTELLINGEN

Bent u op zoek naar een voordelige partij gebruikte magazijnstellingen voor de opslag van uw goederen, dan bent u bij Van Ommen Magazijninrichting aan het juiste adres. Want naast nieuwe stellingen, kunt u bij ons ook terecht voor voordelige gebruikte stellingen, zo goed als nieuw. Doordat deze gekeurd worden door een van onze gecertificeerde keurmeesters, bent u zeker van een veilige en duurzame inrichting van uw magazijn.

Tweedehands magazijninrichting van topmerken

Bij ons vindt u nieuwe en tweedehands magazijnstellingen van topmerken zoals Polypal, Hovuma, Jungheinrich en Mecalux. Of u nu op zoek bent naar een kleine partij tweedehands stellingen voor in de opslagruimte van uw kleinbedrijf, of een volledige magazijninrichting: wij hebben de meeste materialen direct op voorraad. En hoewel de tweedehands magazijnstellages aantrekkelijk geprijsd zijn, doet dat zeker niet af aan de kwaliteit. Want wij verkopen alleen 100% goedgekeurde stellingen, zodat uw magazijn veilig blijft voor u en uw werknemers. Geselecteerd om te voldoen aan hoge gebruikseisen, bestand tegen zware belasting. Wij vermelden altijd de draagkracht en afmetingen van de tweedehands magazijnstellingen op onze website, zodat u precies weet wat u nodig heeft om uw producten veilig op te bergen. Mocht u toch nog twijfelen, dan kunt u advies inwinnen bij een van onze vakkundige medewerkers.

Voordelige magazijnstellingen van goede kwaliteit

Met de gebruikte stellingen van Van Ommen Magazijninrichting bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. En ook ons vervoer wordt uitgevoerd door gecertificeerde werknemers, waardoor uw materialen veilig bij u worden geleverd en gemonteerd. Of u nu magazijnstellingen wilt bestellen, of graag geadviseerd wordt voor een magazijninrichting op maat: u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Op werkdagen tot 17.30 uur kan dit op telefoonnummer 038-7503558. Daarbuiten kunt u bellen naar ons mobiele nummer: 06-22493611, of een e-mail sturen naar info@magazijndemontage.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met een passende oplossing voor uw magazijn.

BEL ONS
Tweedehands stellingen
gebruikte magazijnstellingen