Stow stellingen gebruikt

Heeft u net een magazijn gehuurd en wilt u deze bedrijfsruimte inrichten? Dan bent u bij Van Ommen Magazijninrichting aan het juiste adres. Ook als u uw bestaande magazijn een nieuwe inrichting wil geven, zit u goed bij ons. Wij kunnen vele verschillende stellingen leveren om uw magazijn van A tot Z vakkundig en praktisch in te richten.

Stellingen van gerenommeerde merken

 Wij verkopen enkel stellingen van gerenommeerde merken. Dit zijn merken die al jaren gespecialiseerd zijn in het verkopen van zeer hoogwaardige magazijnstellingen, die vervolgens vele jaren mee gaan. Eén van de merken die wij leveren, is het bekende merk Stow. Wilt u stellingen van dit merk in uw magazijn plaatsen? Dan kunt u de stellages bij ons aanschaffen, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Nieuwe en gebruikte Stow stellingen

Wij hebben een groot aanbod nieuwe magazijnstellingen, maar verkopen ook gebruikte stellages om uw magazijn in te richten. Laat u uw bedrijfspand inrichten met Stow stellingen die gebruikt zijn, dan bent u veel goedkoper uit. Onze tweedehands stellingen zijn dan ook erg populair bij onze klanten.

Transport, montage en controle

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van stellages. We kunnen de stellages die u heeft gekocht, ook bij u afleveren. En wilt u niet alleen gebruik maken van ons professionele transport, maar wilt u de stellingen ook in elkaar laten zetten? Dan is dit zeker mogelijk. In dit geval maakt u gebruik van onze professionele montagedienst.

Tot slot kunt u ook contact met ons opnemen als u de stellingen in uw magazijn wil laten controleren. Twijfelt u of de stellingen in uw magazijn van voldoende kwaliteit zijn? Dan is een controle zeker geen overbodige luxe.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op via telefoonnummer 038-7503558 van maandag tot en met vrijdag tot 17.30. Of bel daarna met ons mobiele nummer: 06-22493611. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@magazijndemontage.nl, dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Of u nu nieuwe of gebruikte magazijnstellingen nodig heeft, wij helpen u graag vandaag nog verder.

BEL ONS
magazijnstellingen
magazijnstellingen