STELLINGEN VOOR WINKELINRICHTING

Of u nu een midden- of kleinbedrijf bezit, uw winkel heeft schappen nodig om de producten die u verkoopt zo goed en ordelijk mogelijk te presenteren. Naast magazijnstellages kunt u bij Van Ommen Magazijninrichting dan ook terecht voor stellingen om efficiënt in te zetten bij uw winkelinrichting. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit dankzij de geselecteerde merken binnen ons assortiment.

Een efficiënte en ordelijke winkelinrichting

Er zijn verschillende stellages waar u uit kunt kiezen voor het inrichten van uw winkel, variërend in afmetingen zodat deze precies passen in de ruimte waarover u beschikt. Wij werken met merken zoals Hovuma, Polypal, Jungheinrich, Mecalux, Stow, Nedcon en Link 51. Daarbij hebben wij zowel nieuwe als gebruikte stellingen, waardoor u naargelang de oppervlakte, het soort goederen en uw budget winkelstellingen kunt selecteren. Onze ervaren gecertificeerde medewerkers dienen u graag van een vakkundig advies over de stellages die het beste bij uw goederen en uw winkel passen. Door het transport en de montage van de door u uitgekozen stellages in eigen beheer te houden, kunnen wij nauw toezicht houden en de kwaliteit van onze producten waarborgen. Het transport geschiedt met vrachtwagens die aan internationale veiligheidseisen voldoen en de montage wordt door ons gecertificeerde personeel vakkundig uitgevoerd.

Stellingen voor uw winkel bij Van Ommen Magazijninrichting

Bent u van plan een fysieke winkel te beginnen, of is deze toe aan renovatie, dan helpt Van Ommen Magazijninrichting u graag met een efficiënte inrichting van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren stellages aan handelaren in de hele Benelux. Heeft u verdere vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf en u wilt deskundig advies, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier op de site. U kunt ons ook tijdens kantooruren bellen op telefoonnummer 038-7503558, of daarbuiten op per mobiel nummer: 06-22493611. Of stuur een e-mail naar info@magazijndemontage.nl, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

BEL ONS
gebruikte legbordstellingen
gebruikte magazijnstellingen