STELLINGEN VOOR WERKPLAATSINRICHTING

Op een werkplaats van particulier of bedrijf is er behoefte aan stellingen om voorraad en gereedschap efficiënt op te kunnen bergen. Voor uw werkplaatsinrichting kunt u vaak gebruikmaken van halfzware stellingen die bestand zijn tegen een redelijke last. Deze zijn bij Van Ommen Magazijninrichting verkrijgbaar in verschillende afmetingen en van verschillende topmerken.

Een veilige en efficiënte werkplaatsinrichting

Op een werkplaats gaat veiligheid boven alles. Wij willen u dan ook niet alleen stellages bieden waarmee u uw spullen zo efficiënt mogelijk opbergt, maar ook stevige werkplaatsstellingen die zorgen voor een veilige werkplek. Onze materialen zijn dan ook gekeurd door onze eigen gecertificeerde keurmeesters en van topmerken zoals:

Hovuma
Link 51
Nedcon
Mecalux
Jungheinrich
Stow
Polypal

Stellages voor ieder budget

Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om een gebruikte partij stellages aan te vullen met nieuwe om uw werkplaatsinrichting compleet te maken. Maar u kunt er ook voor kiezen om nieuwe materialen te kiezen die precies aansluiten op de behoefte aan opslag die u heeft binnen uw werkplaats. Als particulier is het mogelijk om een kleine partij tweedehands opslagstellingen af te nemen wanneer u over een aardige ruimte beschikt, maar ook wanneer u beperkte ruimte heeft binnen uw werkplaats helpen wij u graag met slechts een aantal stellages.

Bestel uw hoogwaardige stellingen bij Van Ommen Magazijninrichting

Van Ommen Magazijninrichting levert opslagmaterialen bij werkplaatsen in o.a. heel de Benelux. Het vervoer daarvan is in eigen beheer en gebeurt met vrachtwagens die aan de internationaal gestelde eisen voldoen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen uw materialen door onze vakkundige en gecertificeerde werknemers te laten plaatsen. Zo kunt u binnen korte tijd uw voorraad en gereedschap opbergen in uw gerenoveerde werkplaats. Heeft u interesse of meer vragen, neem dan direct contact op via het contactformulier op onze website. Of bel ons tijdens kantooruren via telefoonnummer 038-7503558, daarbuiten kunt u ons bereiken op ons mobiele nummer 06-22493611. Wij helpen u graag spoedig verder met een veilige oplossing voor uw werkplaats.

BEL ONS
gebruikte bandenstellingen
tweedehands legbordstellingen