RUIME VOORRADEN TWEEDEHANDSE MAGAZIJNSTELLINGEN

Bent u wellicht wat huiverig voor het aankopen van gebruikte stellingen voor uw magazijn, vanwege de voorradigheid van tweedehandse magazijnstellingen? Dan bent u bij Van Ommen Magazijninrichting aan het juiste adres. Want met onze ruime voorraden stellingen voor grote en kleinere opslagruimtes, vindt u altijd de optimale inrichting voor uw magazijn. Bovendien zijn ook merken zoals Jungheinrich, Polypal, Hovuma en Mecalux bij ons vertegenwoordigd.

Gebruikte magazijnstellingen in uitstekende staat

Onze tweedehandse stellages worden 100% goedgekeurd door een van onze gecertificeerde keurmeesters voordat wij ze aan u verkopen. En om een partij gebruikte magazijnstellages aan te vullen, kunt u natuurlijk ook kiezen voor onze nieuwe stellingen. Daardoor profiteert u van scherpe prijzen en heeft u toch een complete inrichting die bij uw opslagruimte en goederen past. En heeft u een verscheidenheid aan goederen in beheer, dan kunt u tevens verschillende soorten magazijnstellingen met elkaar combineren, van grootvakstelling tot draagarmstelling. Heeft u zelf geen inzicht in het efficiënt inrichten van uw magazijn, dan kunnen onze vakkundige medewerkers u hierover adviseren. Want efficiënte inrichting van uw magazijn is van groot belang voor uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Levering van uw tweedehandse stellingen

Ook de levering en montage van uw magazijninterieur regelen wij graag voor u. Hiervoor maken wij gebruik van vrachtwagens die aan alle transporteisen voldoen, bestuurd door gecertificeerde chauffeurs. Afhalen op ons filiaal in Kampen mag natuurlijk ook. Neem voor meer informatie over onze magazijninrichting contact op via telefoonnummer 038-7503558, bereikbaar op werkdagen tot 17.30 uur. Daarbuiten kunt u ons bereiken op ons mobiele nummer: 06-22493611. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, naar info@magazijndemontage.nl. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder met de inrichting van uw magazijn.

BEL ONS
gebruikte magazijnstellingen
gebruikte stellingen