RUIME VOORRADEN NIEUWE MAGAZIJNSTELLINGEN

Door uw magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten bespaart u ruimte en tijd, waarvan schaarste is in iedere onderneming. Door de magazijninrichting van uw bedrijf optimaal af te stellen op uw goederenvoorraad en bedrijfsvoering, kunt u uw magazijn efficiënter inrichten. Van Ommen Magazijninrichting heeft de juiste stellingen voor iedere voorraad: wij bieden u ruime keuze in soort, afmeting en draagvermogen. In onze ruime voorraden vindt u bij ons exact de magazijnstellingen die u zoekt.

Stellingen die aansluiten op uw magazijn

Bij ons kunt u voor zowel nieuwe als gebruikte magazijninrichting terecht. Door onze ruime voorraden is het bovendien goed mogelijk dat wij de magazijnstellingen binnen korte tijd bij u kunnen leveren. Wij leveren onder andere grootvakstellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen, palletstellingen en bandenstellingen van topmerken. Bij ons vindt u onder andere stellages van Stow, Hovuma, Mecalux, Jungheinrich, Polypal, Nedcon en Link 51. Zo kunt u uw magazijn niet alleen optimaal, maar ook nog eens duurzaam inrichten. Want de stellages van deze merken bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast worden tweedehands stellages voor uw magazijn door onze gecertificeerde werknemers aan een deskundige keuring onderworpen.

Levering van uw magazijnstellages in de Benelux

Bevindt uw opslagruimte zich binnen de Benelux, dan komt Van Ommen Magazijninrichting uw stellingen graag bij u leveren. Eventueel kan ons ervaren personeel zorgen voor een professionele installatie van uw nieuwe magazijnstellingen en mogelijke demontage van oud materiaal. Uiteraard kunt u de nieuwe magazijninrichting ook zelf bij ons ophalen aan de Energiestraat 4 in Kampen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, of advies van een van onze deskundige medewerkers, bel ons dan op telefoonnummer 038-7503558. Ook na kantooruren zijn wij bereikbaar, u kunt ons dan bellen op ons mobiele nummer: 06-22493611. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website, zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.

BEL ONS
nieuwe magazijnstellingen
nieuwe stellingen