RUIM AANBOD VOORDELIGE MAGAZIJNSTELLINGEN

Bij het starten of renoveren van een eigen onderneming, zit u niet op extra kosten te wachten. Maar een efficiënt ingericht magazijn mag uiteraard niet ontbreken. U hoeft nu niet meer te kiezen tussen efficiëntie en een rendabele start, dankzij de voordelige stellingen van Van Ommen Magazijninrichting.

Ruim assortiment nieuwe en tweedehands magazijnstellingen

Wilt u een palletstelling, bandenstelling of draagarmstelling kopen en daarvoor niet teveel hoeven betalen? Dan hebben wij zowel nieuwe als tweedehands magazijnstellingen tegen een scherpe prijs voor u. En ook onze nieuwe grootvakstellingen en legbordstellingen zijn aantrekkelijk geprijsd. Wij verkopen o.a. de onderstaande stellages:

Palletstelling: nieuw en tweedehands
Bandenstelling: nieuw en tweedehands
Draagarmstelling: nieuw en tweedehands
Inrijstelling: nieuw en tweedehands
Grootvakstelling: nieuw
Legbordstelling: nieuw
Diverse onderdelen voor de stellages: nieuw

Magazijnstellages van hoge kwaliteit

En niet alleen de prijs is goed, want dankzij onze voorraden magazijninrichting van topmerken bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Denk aan stellingen van Mecalux, Jungheinrich, Polypal, Nedcon, Stow, Hovuma en Link 51. Zo richt u uw opslagruimte niet alleen optimaal, maar ook veilig in. Voor een prettige werkplek voor uzelf en uw medewerkers. Of u nu een grote voorraad nodig heeft voor de magazijn van uw groothandel, of een aantal magazijnstellingen voor de opslagruimte van uw kleinbedrijf.

Voordelige stellingen koopt u bij Van Ommen Magazijninrichting

Al jaren levert Van Ommen Magazijninrichtingen materialen van topkwaliteit in heel de Benelux en zelfs wereldwijd in goed overleg met de klant. Wij doen dit met eigen transport dat aan internationale veiligheidseisen voldoet en de montage wordt uitgevoerd door ons gecertificeerde en vakkundige personeel. Heeft u interesse in onze voordelige magazijninrichting, neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website, bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 038-7503558, of daarbuiten op ons mobiele nummer: 06-22493611. Een e-mail sturen kan ook, naar info@magazijndemontage.nl. Wij helpen u graag snel verder met een volwaardige inrichting voor uw magazijn.

BEL ONS
Tweedehands legbordstellingen
gebruikte magazijnstellingen