POLYPAL STELLINGEN

Heeft u stellingen van het merk Polypal in uw magazijn staan en zijn deze aan vervanging toe? Dan kunt u Van Ommen Magazijninrichting benaderen om uw stellingen te vervangen. Bent u gehecht aan het merk Polypal? Dan is dit geen enkel probleem. Wij leveren namelijk veel verschillende Polypal stellingen, zowel nieuw als gebruikt.

Hoogwaardige stellingen van een gerenommeerd merk

Natuurlijk wilt u uw magazijn inrichten met hoogwaardige stellingen, waar u vele jaren plezier van heeft. Koopt u stellingen van het merk Polypal, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Deze stellingen zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en zijn bovendien honderd procent veilig. Van Ommen Magazijninrichting werkt dan ook graag met Polypal bij het inrichten van diverse magazijnen.

Nieuwe en tweedehands Polypal stellingen

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte stellingen van het merk Polypal. Hierbij kunt u denken aan grootvakstellingen, legbordstellingen en palletstellingen. De nieuwe stellingen kunnen wij geheel op maat voor u samenstellen. De gebruikte stellingen worden kant-en-klaar geleverd, ofwel in een vaste opstelling. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe en gebruikte stellingen met elkaar te combineren.

Uw stellingen bezorgd en gemonteerd

U kunt uw stellingen bij ons ophalen, maar wij kunnen deze ook bij uw bedrijf afleveren. Heeft u geen tijd om de stellingen zelf te monteren? Dan is dit geen enkel probleem. Naast transport, bieden wij namelijk ook een montageservice aan.

Een professionele keuring laten uitvoeren

Bent u benieuwd of de huidige stellingen in uw magazijn nog aan de hedendaagse kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen? Laat uw stellingen dan keuren door één van onze experts. Mochten uw stellingen niet meer veilig zijn, dan vertelt onze expert graag hoe u uw magazijninrichting kunt verbeteren. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken voor een keuring? Neem dan gerust contact met ons op.

BEL ONS
grootvakstelling
nieuwe legbordstellingen