NIEUWE STELLINGEN VOOR MAGAZIJNEN

Richt u uw magazijn niet optimaal in, omdat u kosten wilt besparen? Dan kan het inefficiënt inzetten van magazijnstellingen u juist geld kosten. Wanneer u niet goed bij uw voorraad kunt, kan dit u dagelijks een hoop moeite, tijd en dus ook geld kosten. Om nog maar te zwijgen over het inzetten van materialen van slechte kwaliteit. Om u tegemoet te komen zorgt Van Ommen Magazijninrichting voor voordelige nieuwe stellingen van topmerken, geschikt voor grote en kleine magazijnen.

Nieuwe magazijnstellingen van topmerken

Door te werken met hoogwaardige merken op het gebied van magazijninrichting, bieden wij u efficiënte en veilige oplossingen voor het opbergen van uw voorraad. Bovendien zijn de producten van deze merken duurzaam en gaan dus veel langer mee dan alternatieven van onbekende merken. Hieronder staan een aantal voorbeelden van merken waar wij graag mee werken:

Mecalux
Jungheinrich
Polypal
Stow
Hovuma
Nedcon
Link 51

Ruime voorraad stellages in alle soorten en maten

Bij ons vindt u onder andere nieuwe palletstellingen, grootvakstellingen, legbordstellingen, bandenstellingen, draagarmstellingen en inrijstellingen. Zijn deze stellingen van topmerken een aanslag op uw portemonnee als kleinbedrijf? De meeste stellages zijn bij ons ook tweedehands verkrijgbaar, waardoor u nog meer op uw magazijninrichting kunt besparen.

Stellingen geleverd aan magazijnen in heel de Benelux

Van Ommen Magazijninrichting werkt met eigen transport, waarmee we onze materialen in heel de Benelux af kunnen leveren. De montage van uw magazijnstellingen wordt vervolgens uitgevoerd door onze professionele en gecertificeerde werknemers. Wilt u uw magazijn zo efficiënt mogelijk inrichten, dan helpen wij u graag verder met advies op maat in de vorm van een offerte. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. Op werkdagen zijn wij bovendien bereikbaar op telefoonnummer 038-7503558 en daarbuiten op ons mobiele nummer 06-22493611. Of stuur ons direct een e-mail op info@magazijndemontage.nl, zodat wij u zo snel mogelijk van een hoogwaardige magazijninrichting kunnen voorzien.

BEL ONS
Nieuwe magazijnstelling
nieuwe stellingen