NIEUWE PALLETSTELLINGEN

Wilt u uw magazijn of werkplaats optimaal inrichten? Dan heeft u de juiste stellingen nodig. Van Ommen Magazijninrichting verkoopt vele verschillende stellingen, waaronder nieuwe palletstellingen. Wij helpen u graag uw magazijn of werkplaats zo overzichtelijk en effectief mogelijk in te richten.

Voor kleine of grote magazijnen

Wij vinden het belangrijk dat iedere ondernemer gebruik kan maken van onze dienstverlening. Daarom leveren wij vele verschillende soorten stellingen, die we kunnen leveren in diverse oplages. Zo kunt u voor uw kleine magazijn enkele palletstellingen bestellen, maar kunt u voor een groter magazijn ook tientallen stellingen kopen. Van Ommen Magazijninrichting is flexibel en staat voor iedere ondernemer klaar.

Ook voor tweedehands stellingen

En wilt u geld besparen bij het inrichten van uw magazijn? Dan bestelt u gebruikte magazijnstellingen bij Van Ommen Magazijninrichting. U kunt er ook voor kiezen zowel nieuwe als tweedehands stellingen aan te schaffen. Wij denken graag met u mee bij het inrichten van uw magazijn.

Transport en montage voor u geregeld

Van Ommen Magazijninrichting helpt u niet alleen door u de juiste magazijnstellingen te verkopen, maar komt bovendien bij u langs om de door u aangeschafte stellingen te leveren. Na het transport gaan we niet direct naar huis, want onze experts kunnen uw stellingen ook monteren. Dit betekent dat u zelf niets hoeft te doen, maar dat er aan het einde van de dag wel tientallen nieuwe stellingen in uw magazijn staan.

Vragen? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze stellingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u een afspraak wil maken met Van Ommen Magazijninrichting, bijvoorbeeld om uw magazijn of werkplaats te bekijken, kunt u contact opnemen. We komen graag al op de korte termijn langs.

BEL ONS
magazijnstellingen
Gebruikte magazijnstellingen