NIEUWE GROOTVAKSTELLINGEN

In ons grote aanbod stellingen vindt u nieuwe legbordstellingen, bandenstellingen en verschillende soorten draagarmstellingen, maar u kunt ook nieuwe grootvakstellingen aanschaffen bij Van Ommen Magazijninrichting. Moet u goederen met een grote afmeting opslaan in uw magazijn of werkplaats? Dan is deze stelling perfect voor u.

Wat is een grootvakstelling?

Een grootvakstelling is een stelling die uit grote vakken bestaat. U gebruikt deze stelling om goederen met een grote afmeting op te slaan. Door uw goederen op te slaan in een grootvakstelling, liggen deze niet meer in de weg. En heeft u de goederen nodig? Dan kunt u ze eenvoudig en snel uit de stelling halen. In een grootvakstelling liggen uw goederen altijd binnen handbereik.

Een grootvakstelling kan zware goederen met gemak dragen. Deze stelling kent namelijk een hoog draagvermogen en is erg stevig, ook met tientallen zware goederen in de rekken.

De voordelen van een grootvakstelling

Het eerste voordeel van een grootvakstelling, is het feit dat deze stelling extra draagkracht heeft. Dit maakt de stelling op en top stevig, maar ook op en top veilig. Ook hebben onze grootvakstellingen een lange levensduur. Investeert u eenmalig in een grote stelling, dan heeft u hier jaren plezier van. Tot slot realiseert u met een grootvakstelling altijd ruimtebesparing in uw magazijn of werkplaats. Dit zorgt weer voor een flinke kostenbesparing.

Hulp nodig met kiezen? Wij staan voor u klaar

Weet u niet zo goed welke stelling u het beste aan kunt schaffen voor uw magazijn, werkplaats of winkel? Dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op en wij helpen u kiezen. Goed om te weten: als u eenmaal een stelling heeft gevonden, zorgen wij voor het transport. Over het transport van uw stellingen hoeft u dus niet na te denken.

BEL ONS
partij grootvakstellingen
Nieuwe magazijnstelling