NIEUWE DRAAGARMSTELLINGEN

In het aanbod van Van Ommen Magazijninrichting vindt u vele verschillende stellingen. Zo kunt u ook bij ons terecht als u een draagarmstelling aan wilt schaffen voor uw magazijn. Net zoals bij al onze andere stellingen het geval is, is ook deze stelling van uitstekende kwaliteit.

Hoogwaardige draagarmstellingen in uw magazijn

Draagarmstellingen worden doorgaans in industriële magazijnen gebruikt, voor het opslaan van langgoed of bundels. De stelling is opgebouwd uit verschillende geprofileerde staanders, waar door onze experts draagarmen worden gemonteerd. U kunt een enkelzijdige draagarmstelling gebruiken in uw magazijn, maar ook een dubbelzijdige stelling. Wij helpen u graag de beste stelling aan te schaffen, door te kijken naar de producten die u in de stelling op wilt slaan.

Het voordeel van een draagarmstelling

In een draagarmstelling kunt u goederen opslaan tot een hoogte van ongeveer zes meter. Dit is dan ook meteen het belangrijkste voordeel van de draagarmstelling. Door uw goederen hoog op te slaan, benut u de ruimte in uw magazijn optimaal. Zo kunt u meer goederen kwijt, zonder dat u een groot oppervlak van uw magazijn kwijt bent aan stellingen.

Een voordeel van het kopen van stellingen bij Van Ommen Magazijninrichting is dat het transport in eigen beheer is. Dit brengt als voordeel met zich mee dat de prijs lager kan uitvallen dan elders en dat de levertijd korter is.

Geld besparen? Koop gebruikte stellingen

Wilt u geld besparen bij de aanschaf van stellingen voor uw magazijn? Dan koopt u onze gebruikte stellingen. Net als onze nieuwe stellingen, zijn ook deze stellages van hoge kwaliteit.

Wilt u meer weten over ons grote aanbod gebruikte stellingen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een vraag heeft over de nieuwe stellingen die wij verkopen, staan wij voor u klaar.

BEL ONS
gebruikte magazijnstelling
draagarmstelling solide