NIEUWE BANDENSTELLINGEN

Het is belangrijk uw magazijn of winkel goed, overzichtelijk en netjes in te richten. Om dit te verwezenlijken, kunt u niet zonder goede stellingen. Heeft u een groot aantal banden in uw magazijn of winkel liggen? Dan raden wij u aan een bandenstelling aan te schaffen, zodat u de vele banden in uw bedrijfspand netjes op kunt bergen.

Banden netjes opslaan in een bandenstelling

Een bandenstelling is speciaal ontwikkeld voor het opbergen van verschillende soorten banden, doorgaans banden voor auto’s. Door een bandenstelling aan te schaffen, kunt u alle banden in uw magazijn of winkelpand netjes opbergen.

Wanneer u heeft gekozen voor een bandenstelling van Van Ommen Magazijninrichting verzorgen wij ook het transport. Dit hebben wij in eigen beheer wat enkele voordelen met zich meebrengt. Deze voordelen hebben te maken met de prijs en levertijd. De prijs kan hierdoor lager uitvallen en levertijd verkort worden. Ook monteren wij de stellingen.

Geld besparen met gebruikte bandenstellingen

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt gloednieuwe stellingen voor banden, maar ook tweedehands exemplaren. Deze zien er als nieuw uit, maar zijn wel goedkoper dan de nieuwe stellingen. Dit komt uiteraard omdat de stellingen al eens gebruikt zijn. Wilt u geld besparen? Dan koopt u tweedehands stellingen. Vindt u het prettiger om nieuwe stellingen te gebruiken in uw bedrijfspand? Dan bent u bij ons uiteraard ook aan het juiste adres.

Een groot aanbod hoogwaardige stellingen

Wij verkopen niet alleen bandenstellingen, maar ook legbordstellingen, draagarmstellingen en grootvakstellingen. Wat voor stelling u ook nodig heeft: wij staan voor u klaar. Weet u niet zo goed welke stelling(en) u het beste aan kunt schaffen voor uw magazijn of winkelpand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met deze keuze.

Heeft u een andere vraag aan Van Ommen Magazijninrichting? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

BEL ONS
gebruikte bandenstellingen
gebruikte stelling banden