MECALUX STELLINGEN TWEEDEHANDS

Twijfelt u of uw magazijnstellingen nog veilig zijn? Dan kunt u Van Ommen Magazijninrichting inhuren voor een uitgebreide magazijnkeuring. Komt tijdens de keuring aan het licht dat de stellingen vervangen moeten worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk vele verschillende stellingen om uw magazijn opnieuw in te richten, waaronder Mecalux stellingen.

Hoogwaardige stellingen van Mecalux

Mecalux is een bekende fabrikant van verschillende soorten magazijnstellingen. Honderden bedrijven in Nederland hebben de stellingen van het gerenommeerde merk in hun magazijnen staan en dit is niet voor niets, want de stellingen van Mecalux zijn van uitstekende kwaliteit. Wilt u uw magazijn met hoogwaardige stellingen inrichten? Dan is een investering in Mecalux stellingen zeker een goede.

Nieuwe of tweedehands stellingen?

Wij verkopen nieuwe stellingen van het merk Mecalux, maar hebben ook tweedehands stellingen van dit merk in ons aanbod. Met nieuwe magazijnstellingen kunt u uw magazijn geheel naar wens inrichten. Bestelt u gebruikte stellingen, dan bespaart u veel geld op uw magazijninrichting. Tweedehands stellingen zijn namelijk altijd voordeliger in de aanschaf dan de gloednieuwe stellingen die net uit de Mecalux fabriek komen.

Transport en montage door Van Ommen Magazijninrichting

U kunt uw stellingen van Mecalux bij ons op komen halen, maar wij kunnen deze ook bij u afleveren. Heeft u geen tijd om de stellingen zelf in elkaar te zetten? Geef dan aan dat u gebruik wil maken van onze montagedienst. Maakt u gebruik van onze montage, dan zetten onze vakkundige medewerkers uw magazijnstellingen in elkaar.

Wilt u meer weten over onze magazijnstellingen, ons transport of onze dienstverlening op het gebied van montage? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 038-7503558 of 06-22493611, mailen of ons contactformulier invullen.

BEL ONS
gebruikte magazijnstellingen
aanrijdbeveiliging