MECALUX MAGAZIJNSTELLINGEN

Bent u op zoek naar magazijnstellingen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Van Ommen Magazijninrichting aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod stellingen van diverse merken. Eén van de merken die vertegenwoordigd wordt in ons assortiment, is het merk Mecalux.

Nieuwe en gebruikte stellingen van Mecalux

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant de perfecte stellingen kan kopen. Daarom verkopen we vele verschillende stellingen, zowel nieuw als gebruikt. Kiest u ervoor een van onze nieuwe stellingen te kopen, dan kunt u helemaal zelf kiezen hoe deze stelling eruit moet zien. Bij het aanschaffen van gebruikte stellingen is de keuze wat kleiner, maar alsnog groot genoeg. Wij garanderen u dat u een geschikte stelling kunt vinden in ons grote aanbod, waar u ook naar op zoek bent.

Transport en montage mogelijk

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om uw magazijnstellingen bij ons op te halen? Dan is dit absoluut geen probleem. U kunt namelijk gebruik maken van ons transport. In dit geval brengen wij uw nieuwe stellingen gewoon naar u toe. En heeft u geen tijd om de stellingen zelf te monteren? Dan is dit ook geen probleem, want naast transport bieden wij ook professionele montage aan.

Andere diensten van Van Ommen Magazijninrichting

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt niet alleen verschillende soorten stellingen, maar kan uw magazijn ook controleren op veiligheid. En bent u benieuwd of de stellingen die u nu in uw magazijn heeft staan, aan de hedendaagse eisen voldoen? Dan voeren wij graag een keuring uit in uw magazijn. Meer weten over onze keuring? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft of een Mecalux stellingen wilt aanschaffen, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

BEL ONS
magazijnstellingen
nieuwe magazijnstellingen