MAGAZIJNSTELLINGEN GEBRUIKT

Als u uw magazijn (opnieuw) in wil richten, hoeft u geen nieuwe stellingen aan te schaffen. Van Ommen Magazijninrichting verkoopt namelijk niet alleen nieuwe stellages, maar ook gebruikte stellingen. Deze magazijnstellingen zijn, net zoals de nieuwe producten in ons assortiment, van uitstekende kwaliteit. Al onze stellages hebben een lange levensduur.

Waarom tweedehands stellingen aanschaffen?

Door tweedehands stellages aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Dit geld kunt u aan andere zaken uitgeven, zoals bijvoorbeeld de promotie van uw bedrijf of de productie van nieuwe producten. Zeker als u een groot magazijn moet inrichten met een groot aantal stellages, bespaart u veel geld door deze tweedehands aan te schaffen.

Verschillende soorten gebruikte magazijnstellingen

Van Ommen Magazijninrichting heeft een groot aanbod stellages. Wilt u een tweedehands stelling kopen, dan kunt u kiezen uit de verzinkte draagarmstelling, de solide draagarmstelling, de legbordstelling, de bandenstelling, de grootvakstelling en de palletstelling. Ook verkopen wij gebruikte legborden en spaanplaten. Wat voor item u ook aan wilt schaffen, de kans is groot dat wij dit item in ons assortiment hebben en kunnen verkopen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Van Ommen Magazijninrichting: ook voor nieuwe stellages

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw magazijn te voorzien van nieuwe stellages. Ook als u nieuwe stellages wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. En wilt u gebruikte en nieuwe stellages met elkaar combineren? Dan kunnen wij u ook helpen. We bezoeken graag uw magazijn om de perfecte inrichting te maken, met nieuwe stellages, gebruikte stellages of beide.

Wilt u meer weten over ons aanbod of wilt u op korte termijn een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op.

BEL ONS
gebruikte magazijnstellingen
Veilig magazijn