LINK 51 STELLINGEN

Zijn uw magazijnstellingen aan vervanging toe? Dan kunt u bij Van Ommen Magazijninrichting terecht. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige magazijnstellingen en verkopen enkel stellages van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan het merk Link 51. Wilt u magazijnstellingen van dit merk aanschaffen? Dan helpen wij u graag de juiste stellages te vinden.

Nieuwe stellingen laten plaatsen

Laat u nieuwe magazijnstellingen plaatsen in uw magazijn, dan kiest u zelf hoe deze precies ingedeeld moeten worden, hoe hoog deze moeten zijn en ga zo maar door. Nieuwe magazijnstellingen worden namelijk met vele verschillende opties geleverd en kunnen in allerlei opstellingen geplaatst worden. Weet u niet welke opties en opstellingen het beste bij u passen? Dan neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag uw magazijn in te richten.

Geld besparen met tweedehands stellingen

Wilt u niet te veel geld uitgeven aan uw magazijninrichting? Maakt u zich dan geen zorgen, want ook met een wat lager budget kunt u uw magazijnstellingen aanschaffen bij Van Ommen Magazijninrichtingen. Wij verkopen namelijk ook tweedehands stellingen van Link 51. Door tweedehands stellages aan te schaffen, bespaart u veel geld en richt u uw magazijn toch goed in.

Transport, montage en keuring door Van Ommen Magazijninrichting

Wij verkopen niet alleen stellages voor uw magazijn, maar kunnen deze ook leveren. En wilt u de stellages laten monteren? Dan kunt u gebruik maken van onze montagedienst. Staat uw magazijn vol stellages, maar weet u niet of deze wel veilig zijn? Dan kunt u een afspraak maken voor een keuring. Wij nemen uw magazijnstellingen uitgebreid onder de loep en vertellen u graag of deze wel of niet veilig zijn. Stellages die niet veilig zijn, kunt u direct door ons laten vervangen. Geïnteresseerd in Link 51 stellingen of wenst u meer informatie? Bel of mail ons. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

BEL ONS
Een veilig magazijn
magazijnstellingen