LINK 51 MAGAZIJNSTELLINGEN

Wilt u uw magazijn inrichten met Link 51 magazijnstellingen? Dan bent u aan het juiste adres bij Van Ommen Magazijninrichting. Wij verkopen diverse stellingen van het gerenommeerde merk Link 51. U kunt zelf kiezen welke stellingen u wilt gebruiken om uw magazijn in te richten. Wij zullen u helpen de ideale magazijninrichting te realiseren.

Nieuwe en gebruikte stellingen

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt niet alleen nieuwe stellingen van gerenommeerde merken, maar koopt ook gebruikte stellingen op. Deze stellingen verkopen wij door, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u geld besparen en uw magazijn toch goed inrichten? Dan kunt u gebruikte stellingen bij ons aanschaffen. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe stellingen en gebruikte stellingen met elkaar te combineren in uw magazijn.

Goed om te weten: onze nieuwe stellingen worden op maat voor u gemaakt. Wij helpen u graag de perfecte stellingen samen te stellen voor uw magazijn.

Transport, montage en een uitgebreide keuring

Wij verkopen niet alleen stellingen, maar kunnen deze ook naar uw magazijn transporteren. En wilt u de stellingen door onze experts in elkaar laten zetten? Dan is dit zeker mogelijk. Wij bieden vakkundige montage aan voor al onze stellingen.

Het is ook mogelijk een keuring uit te laten voeren door Van Ommen Magazijninrichting. Wilt u zeker weten dat uw magazijninrichting aan de regels en voorschriften voldoet? Dan komen wij graag bij u langs voor een uitgebreide controle.

Waarom Van Ommen Magazijninrichting?

Wij hebben al jaren ervaring in het vak en kunnen de beste stellingen voor uw magazijn leveren. Niet alleen gloednieuw, maar ook gebruikt. Ook kunt u door ons uw stellingen laten leveren, monteren én keuren, altijd voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

BEL ONS
magazijnstellingen
gebruikte magazijnstellingen