LEGBORDEN

Doormiddel van legbordstellingen wordt uw magazijn overzichtelijker en kunt u de ruimte optimaal benutten. Niet voor niets dus, dat dit een van de meest gebruikte opslagsystemen in magazijnen is. Bij Van Ommen Magazijninrichting kunt u niet alleen uw legbordstellingen kopen en laten bezorgen, maar ook toebehoren zoals legborden van metaal of hout.

De voordelen van legbordstellingen

Legbordstellingen zorgen ervoor dat uw magazijn flexibel kan worden ingedeeld. U kunt er namelijk voor kiezen om legbordstellingen van hetzelfde formaat te gebruiken, of te variëren met stellingen van diverse afmetingen. Van Ommen Magazijninrichting heeft dan ook een ruime voorraad legborden van verschillende groottes en materialen. Kies bijvoorbeeld voor onze partij geschaafde legborden met doorvalbeveiliging van 2680 mm x 1100 mm en 2680 mm x 900 mm. Deze zijn mede dankzij de doorvalbeveiliging eenvoudig op de magazijnstellingen te plaatsen. Daarnaast hebben wij tevens andere afmetingen beschikbaar: wilt u advies over de afmetingen en materialen die voor uw magazijn het beste toepasbaar zijn, neem dan contact op met onze gecertificeerde medewerkers. Naast houten en metalen borden vindt u bij ons ook ander toebehoren, zoals bakken en laden, om de magazijnstellingen efficiënt in te richten.

Betrouwbaar transport en professionele montage

Van Ommen Magazijninrichting werkt uitsluitend met gecertificeerde medewerkers om de transport en montage van uw magazijninterieur te verwezenlijken. Gevestigd in Kampen leveren wij in heel de Benelux, maar u mag uw materiaal uiteraard ook zelf bij ons op komen halen. Neem voor meer informatie over ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte magazijnbenodigdheden contact met ons op via telefoonnummer 038-7503558. Buiten kantoortijden kunt u ons ook mobiel bereiken via telefoonnummer 06-22493611. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, naar info@magazijndemontage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Legborden afmetingen

GESCHAAFD MET DOORVALBEVEILIGING

2680 mm x 1100 mm

2680 mm x 900 mm

Ook andere afmetingen mogelijk

Neem voor andere afmetingen contact op met één van onze verkoopadviseurs

telefoon

legborden
legborden