JUNGHEINRICH STELLINGEN

Zijn de stellingen in uw magazijn, werkplaats of garage aan vervanging toe? Dan helpen wij u graag uw magazijn opnieuw in te richten met de zeer hoogwaardige Jungheinrich stellingen. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte stellingen van dit bekende merk.

Een magazijninrichting op maat

Heeft u specifieke wensen, eisen en verwachtingen voor uw nieuwe magazijninrichting? Dan raden wij u aan nieuwe stellingen van het merk Jungheinrich aan te schaffen, zoals palletstellingen en legbordstellingenNieuwe stellingen kunnen wij namelijk geheel op maat leveren. Dit betekent dat wij samen met u een geschikte inrichting voor uw magazijn bepalen, om vervolgens de juiste stellingen te leveren. Deze komen we, indien gewenst, bij u afleveren en direct monteren.

Geld besparen met gebruikte stellingen

Wilt u geld besparen op uw magazijninrichting? Dan kunt u de gebruikte stellingen van het merk Jungheinrich aanschaffen bij Van Ommen Magazijninrichting. Deze stellingen zijn van uitstekende kwaliteit, maar zijn wel korte of langere tijd gebruikt. Daarom worden de stellingen voor een lagere prijs verkocht. Met onze tweedehands stellingen in uw magazijn, bespaart u veel geld en heeft u toch een goede magazijninrichting.

Transport, montage en keuring

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt niet alleen stellingen van diverse gerenommeerde merken, maar biedt ook transport en montage aan. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen als u uw stellingen wilt laten keuren. Ook als u stellingen in uw magazijn heeft staan die niet door ons verkocht zijn, keuren wij deze graag voor u.

Wilt u meer weten over onze transportservice, onze montageservice of onze professionele keuring? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wilt maken om uw magazijn in te laten richten, uw stellingen te laten keuren of vrijblijvend kennis te maken met Van Ommen Magazijninrichting, kunt u contact met ons opnemen.

BEL ONS
magazijnstellingen
nieuwe magazijnstellingen