JUNGHEINRICH STELLINGEN GEBRUIKT

Het opnieuw inrichten van uw magazijn, loods of werkplaats hoeft helemaal niet duur te zijn. Van Ommen Magazijninrichting verkoopt namelijk niet alleen nieuwe magazijnstellingen, maar heeft bovendien een groot aanbod extra voordelige stellingen die al eens eerder gebruikt zijn. Denk hierbij aan tweedehands Jungheinrich stellingen.

Magazijnstellingen voor een extra lage prijs

U wilt uw magazijn goed inrichten, maar u wilt hier niet te veel geld aan uitgeven. Richt u uw magazijn in met nieuwe stellingen, dan kunnen de kosten sneller oplopen dan u zou willen. Wilt u geld besparen? Richt uw magazijn dan in met gebruikte stellingen. Gebruikte stellingen zijn namelijk altijd voordeliger dan gloednieuwe stellingen.

Bent u benieuwd wat onze gebruikte Jungheinrich magazijnstellingen precies kosten? Neem dan contact op. Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Stellingen van hoge kwaliteit

Alle magazijnstellingen die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Ook onze gebruikte Jungheinrich stellingen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en gaan lang mee. Wij weten precies aan welke kwaliteits- en veiligheidseisen stellingen vandaag de dag moeten voldoen. Alle stellingen die wij verkopen, voldoen aan deze eisen.

Van Ommen Magazijninrichting: uw magazijn expert

Van Ommen Magazijninrichting is al vele jaren gespecialiseerd in het verkopen van magazijnstellingen. Ook hebben wij jaren ervaring met het inrichten van verschillende soorten magazijnen. Koopt u uw magazijnstellingen bij Van Ommen Magazijninrichting, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Laat u uw magazijn door onze experts inrichten, dan weet u zeker dat dit optimaal gebeurt. Ook kunnen wij uw stellingen keuren.

Meer weten over ons bedrijf en/of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag om u een duidelijker beeld te geven van onze organisatie, de stellingen die wij verkopen en/of de aanvullende services die wij aanbieden.

BEL ONS
gebruikte magazijnstellingen
magazijnstellingen