HOVUMA STELLINGEN TWEEDEHANDS

Wilt u uw magazijn graag inrichten met de hoogwaardige magazijnstellingen van het merk Hovuma, maar vindt u deze stellages eigenlijk iets te duur? Dan helpen wij u graag. Van Ommen Magazijninrichting verkoopt namelijk niet alleen nieuwe magazijnstellingen van het merk Hovuma, maar ook tweedehands exemplaren.

Een goedkope magazijninrichting met tweedehands stellingen

Richt u uw magazijn in met gebruikte magazijnstellingen, dan bent u beduidend goedkoper uit dan wanneer u uw magazijn inricht met nieuwe exemplaren. Wel krijgt u hoogwaardige, veilige en duurzame magazijnstellingen geleverd door Van Ommen Magazijninrichting. Het feit dat wij gebruikte magazijnstellingen leveren, maakt onze dienstverlening dan ook toegankelijk voor ondernemers met alle budgetten. Ook met een wat kleiner budget kunt u uw magazijn door onze experts laten inrichten.

Gebruikte en nieuwe magazijnstellingen met elkaar combineren

Het is ook mogelijk zowel gebruikte als nieuwe magazijnstellingen bij ons af te nemen. Onze nieuwe magazijnstellingen worden op maat voor u gemaakt. Onze gebruikte magazijnstellingen zijn extra voordelig. Door nieuwe en gebruikte stellingen af te nemen, heeft u enkele op maat gemaakte magazijnstellingen en bespaart u geld op de gebruikte stellages die u koopt. Voor velen de ideale combinatie!

Levering, montage en eventueel een keuring

Van Ommen Magazijninrichting biedt, naast het verkopen van magazijnstellingen, nog enkele andere diensten aan. Zo kunt u uw magazijnstellingen ook door onze experts naar uw magazijn laten transporteren. En wilt u de stellages niet zelf in elkaar zetten, bijvoorbeeld omdat u hier geen tijd voor heeft als drukbezette ondernemer? Dan nemen wij de montage op ons.

Wij kunnen zelfs een keuring uitvoeren, waarbij we de magazijnstellingen in uw magazijn op veiligheid controleren. Wilt u hier wat meer informatie over ontvangen of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

BEL ONS
Gangpad breedte magazijn
magazijnstellingen hovuma