HOVUMA STELLINGEN GEBRUIKT

Wilt u uw magazijn inrichten met stellingen van het bekende merk Hovuma? Dan bent u bij van Ommen Magazijninrichting op het juiste adres. De stellingen van dit merk zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee. Wilt u graag Hovuma stellingen zien in uw magazijn, maar wilt u niet te veel geld uitgeven aan uw magazijninrichting? Dan koopt u geen nieuwe stellingen, maar investeert u in Hovuma stellingen gebruikt.

Een magazijninrichting op maat

Van Ommen Magazijninrichting is gespecialiseerd in het op maat samenstellen van magazijninrichtingen. U geeft aan hoe uw perfecte magazijn eruit moet zien en wij gaan direct aan de slag. We kunnen de perfecte inrichting voor uw magazijn creëren met nieuwe stellingen, maar ook met stellingen die in het verleden al gebruikt zijn. Hoe meer gebruikte stellingen u in uw magazijn laat zetten, des te goedkoper uw magazijninrichting wordt. Wilt u enkel gebruikte stellingen terugzien in uw bedrijfspand? Dan kunt u dit bij ons aangeven. Wij zullen hier vervolgens rekening mee houden in ons ontwerp.

Goedkope Hovuma stellingen van hoge kwaliteit

Gebruikte stellingen van het merk Hovuma zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de nieuwe stellingen die het merk verkoopt. Het enige verschil tussen de stellingen, is dat deze al voor korte of langere tijd door een ander bedrijf gebruikt zijn. Hierdoor zijn de stellingen veel goedkoper dan de nieuwe Hovuma stellingen. En omdat ook de gebruikte stellingen van hoge kwaliteit zijn, gaan deze stellages toch lang mee.

Andere diensten van Van Ommen Magazijninrichting

U kunt ons niet alleen benaderen voor de aanschaf van magazijnstellingen. Wij kunnen uw huidige magazijninrichting ook keuren, door de stellingen eens goed onder de loep te nemen. Meer weten over onze magazijnkeuring? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 038-7503558 van maandag tot en met vrijdag tot 17.30 uur. Of bel na 17.30 uur met ons mobiele nummer: 06-22493611. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@magazijndemontage.nl, dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Of u nu nieuwe of gebruikte magazijnstellingen nodig heeft, wij helpen u graag vandaag nog verder.

BEL ONS
Gebruikte magazijnstellingen van Hovuma
Hovuma magazijnstellingen