GROTE PARTIJ LEGBORDSTELLINGEN

Het is belangrijk uw magazijn goed in te richten. Alleen als u uw magazijn op een efficiënte manier inricht, kunt u snel en gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent. Een goed ingericht magazijn heeft dan ook een positieve invloed op de bedrijfsprocessen. Van Ommen Magazijninrichting helpt u graag uw magazijn op de juiste manier in te richten.

Gebruikte legbordstellingen voor een aantrekkelijke prijs

Een legbordstelling is een van de meest gebruikte ophangsystemen voor in het magazijn. Deze stelling wordt voornamelijk gebruikt voor het stallen van kleinere producten en producten zonder pallet. Wij verkopen nieuwe legbordstellingen, maar ook gebruikte stellingen. Door gebruikte magazijnstellingen aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Bij Van Ommen Magazijninrichting koopt u de beste magazijnstellingen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Professionele hulp bij levering en montage

Wij helpen u niet alleen de juiste stellingen te kiezen in ons grote aanbod, maar kunnen deze ook leveren en voor u monteren. Voor u het weet, is uw magazijn geheel op maat ingericht. Heeft u specifieke eisen of wensen voor de inrichting van uw magazijn? Dan kunt u deze aan ons doorgeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij richten de ruimte optimaal in, rekening houdend met uw specifieke eisen en wensen.

Van Ommen Magazijninrichting: uw ervaren magazijn expert

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het inrichten van verschillende soorten magazijnen. We komen ook graag uw magazijn bij u inmeten, door u de juiste magazijnstellingen te adviseren  en deze voor u te installeren bent u verzekert van een arbeidsveilige en efficiënte werkplek. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf, onze producten, onze werkwijze, etc. Heeft u advies nodig bij de aanschaf van legbordstellingen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

BEL ONS
Magazijnstelling legbord
gebruikte legbordstellingen