GROTE PARTIJ GEBRUIKTE DRAAGARMSTELLINGEN

Merkt u dat het lastig is snel de juiste producten te vinden in uw magazijn? Dan is het verstandiger om uw magazijn beter te organiseren. Magazijnstellingen kunnen hier een positieve invloed op hebben. Zowel de vindbaarheid van uw producten, maar ook het vergoten van de opslagcapaciteit zullen beter bij u en uw bedrijf aansluiten. Van Ommen Magazijninrichting verkoopt verschillende soorten stellingen, waaronder gebruikte draagarmstellingen.

Nieuwe en gebruikte draagarmstellingen

Stellingen met draagarmen worden gebruikt om grote producten op te slaan, waaronder pvc buizen, metalen profielen en pallets van verschillende afmetingen. Door deze stellingen aan te schaffen, kunt u grote producten in uw magazijn netjes opslaan. Zo vindt u sneller de juiste producten terug in uw magazijn.

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt zowel nieuwe als tweedehands magazijnstellingen. Door tweedehands stellages aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Doordat deze stellages in uitzonderlijke goede conditie verkeren, levert u op kwaliteit niet in om deze besparing mogelijk te maken.

Uw magazijn inrichten met Van Ommen Magazijninrichting

Wij verkopen niet alleen stellingen voor uw magazijn, maar kunnen deze ook voor u monteren. Zo kunnen wij samen uw magazijn inrichten, op de juiste manier om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Meer weten over onze dienstverlening? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, onze tarieven etc.

Heeft u advies nodig bij het bestellen van een grote partij magazijnstellingen, bijvoorbeeld omdat u tussen twee soorten stellingen twijfelt? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag om de juiste inrichting te kiezen voor uw magazijn.

BEL ONS
gebruikte verzinkte draagarmstelling
gebruikte stellingen