GROOT AANBOD NIEUWE MAGAZIJNSTELLINGEN

Voor de inrichting van het magazijn van uw bedrijf heeft u duurzame stellingen nodig, die u jaren kunt gebruiken en die bovendien tegen een stootje kunnen. Van Ommen Magazijninrichting richt zich dan ook vooral op kwaliteit bij het inkopen van magazijnstellingen. Wij bieden stellages van topmerken, zoals Jungheinrich, Mecalux, Nedcon, Polypal, Stow, Link 51 of Hovuma. Met deze merken bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Uw magazijn volledig ingericht

Wij helpen u graag bij de inrichting van uw magazijn, of deze nu klein, middelgroot of van flinke afmeting is. Met rekken die aansluiten op de ruimte die u beschikbaar heeft en de goederen die u op wilt slaan, zorgen we voor een zo efficiënt mogelijke opslag. Door te kiezen voor legbordstellingen, palletstellingen, bandenstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen of een combinatie daarvan, kunt u uw goederen beter opslaan en gemakkelijker bereiken. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen en afmetingen, bestand tegen verschillende gewichten. Alle stellingen voldoen aan de NEN-norm en zijn naast duurzaam ook veilig in het gebruik. Kies de magazijnstellingen die passen bij de specifieke toepassing in uw magazijn, of laat u adviseren door ons ervaren en gecertificeerde personeel.

Bezorging van uw magazijnbenodigdheden in de Benelux

Van Ommen Magazijninrichting bezorgt uw materialen in heel de Benelux met transport dat aan alle internationale veiligheidseisen voldoet. Bovendien kunt u uw hele magazijninrichting door onze werknemers vakkundig laten installeren, eventueel na het demonteren van de oude materialen. Maar u heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om uw magazijnstellages zelf op te komen halen aan de Energiestraat 4 in Kampen. Heeft u interesse in een van de stellingen uit ons ruime aanbod, of wilt u graag advies voor de indeling van uw magazijn, bel ons dan op 038-7503558. Na kantooruren zijn wij tevens bereikbaar op ons mobiele nummer: 06-22493611. Via het contactformulier op de website is het mogelijk ons een bericht te sturen, dat wij dan zo snel mogelijk beantwoorden.

BEL ONS
nieuwe magazijnstellingen
nieuwe legbordstellingen