VERZINKTE DRAAGARMSTELLING

Wilt u zowel binnen als buiten uw langgoed zo efficiënt mogelijk opslaan, dan is een verzinkte draagarmstelling hier uitermate geschikt voor. Door de volbad verzinking van de stelling is deze tegen alle weersomstandigheden bestand. Naar gelang van de aard van uw langgoed heeft u de keuze voor een lichte, middel of zware draagarmstelling.

Verzinkte magazijnstellingen voor binnen en buiten

Bij Ommen Magazijninrichting kunt u deze magazijnstellingen in verschillende maten bestellen. De stellingen die wij aanbieden zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een draagarmstelling in solide uitvoering van 4 meter hoog, met 3 armen van 1,2 meter per kolom en 1,25 meter afstand tussen de staanders. Deze magazijnstelling is belastbaar tot 850 kg per arm.

Maar ook voor draagarmstellingen met 4 of 5 niveaus, enkel- of dubbelzijdig en met verschillende armbelasting, kunt u bij ons terecht. Welke van onze magazijnstellingen u het beste kunt bestellen, hangt af van de afmeting en het gewicht van uw producten. De toepassing van deze draagarmconstructies zijn onbegrensd en uw langgoed kan variëren van houtopslag tot stalen profielen. Heeft u advies nodig met betrekking tot welke stelling u nodig zult hebben, dan kunnen onze werknemers met jarenlange ervaring u ook hiermee van dienst zijn.

WIJ LEVEREN BINNEN DE BENELUX

Van Ommen Magazijninrichting is gevestigd in Kampen, maar wij leveren onze producten tot aan de deur in de Benelux. Ons gecertificeerde personeel zorgt voor betrouwbaar vervoer en montage van uw magazijnstellingen.

Naar wens kunt u het materiaal echter ook zelf bij ons afhalen. Voor advies met betrekking tot deze of andere stellingen in ons ruime assortiment, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer 038-7503558. Buiten kantooruren zijn wij mobiel bereikbaar via telefoonnummer 06-22493611. Of stuur een e-mail naar info@magazijndemontage.nl, dan helpen wij u graag zo snel mogelijk verder met een magazijnoplossing op maat.

INKOOP GEBRUIKTE STELLINGEN

Heeft u nu een magazijninrichting die niet meer voldoet aan uw wensen? Wilt u deze graag vervangen door nieuwe stellingen of een andere type stelling? Neemt u dan gerust contact op. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Tips over het efficiënt inrichten van een magazijn?

Wilt u meer informatie over hoe u een magazijn efficiënt kan inrichten? Leest u dan de volgende artikelen:

Een magazijn efficiënt inrichten

Tips om een magazijn in te richten

Draagarmstelling

Voor binnen en buiten
In zeer solide uitvoering

Afmetingen

Hoog    4000 mm
Armen 1200 mm
Afstand tussen staanders 1250 mm
3 Armen per kolom
Belastbaar tot 850 kg per arm

Wij hebben verschillende maten op voorraad!

Neem voor andere afmetingen contact op met één van onze verkoopadviseurs

telefoon

Tweedehands Draagarm stellingen van Ommen Magazijn Inrichting