LEGBORDSTELLINGEN

Legbordstellingen zijn een van de meest gebruikte opslagsystemen, voornamelijk voor kleine onderdelen en producten zonder pallet. Of u nu op zoek bent naar een slimme opbergmethode voor uw magazijn of voor uw kantoor? Wij verkopen zowel voor kleine als grote opslagruimtes legbordstellingen. Wilt u eerst meer informatie over hoe u een magazijn efficiënt kan inrichten? Lees dan onze artikelen: Een magazijn efficiënt inrichten en Tips om een magazijn in te richten.

DE VOORDELEN

Legbordstellingen zijn eenvoudig te monteren en daarmee ook gemakkelijk uit te breiden. Ze hebben vaak een groot draagvermogen, waarop u de stellingen afhankelijk van uw goederen kunt selecteren. Bovendien kunt u uw producten op een overzichtelijke manier op deze stellingen kwijt, zodat u ook in uw magazijn snel vindt wat u nodig heeft. Dit komt doordat u uw nieuwe en gebruikte legbordstellingen flexibel kunt indelen. Ten slotte zijn deze magazijnstellingen – door hun geringe gewicht – makkelijk te verplaatsen.

VERPLICHTE KEURING

Werkt uw bedrijf al langer met stellingen? Dan bent u vast op de hoogte van de NEN-EN 15635:2008-norm. Hierin staat geschreven dat alle stalen opslagsystemen – die mechanisch beladen worden – periodiek moeten worden gekeurd. Dit geldt niet alleen voor inrij-, pellet-, doorrol-, draagarm-, grootvak-, breedvak- of winkelstellingen, maar ook voor gebruikte en nieuwe legbordstellingen.

De periodieke keuring moet minimaal één keer per jaar plaatsvinden. Hiervoor schakelt u een speciale keurmeester in. Deze persoon moet in het bezit zijn van een BMWT-certificaat, vakkundig zijn, een werktuigbouwkundige achtergrond hebben en minimaal 5 jaar ervaring hebben. Hij of zij mag zowel extern als intern bij uw bedrijf werkzaam zijn. Twijfelt u of de keuringsplicht ook voor uw legbordstellingen geldt? Dan kan een keurmeester u het verlossende antwoord geven.

De jaarlijkse keuring bestaat meestal uit twee onderdelen: een visuele inspectie en een beoordeling van de configuratie. De keurmeester legt alle bevindingen, opmerkingen en eventuele gebreken vast in een nauwkeurig rapport. Daarnaast formuleert hij een advies over het gebruik en de veiligheid van uw legbordstellingen. Ideaal, want zo kunt u heel makkelijk onveilige situaties op de werkvloer voorkomen. Van Ommen Magazijninrichting kan zo’n keuring voor u verzorgen.

ONS ASSORTIMENT

Bij Van Ommen Magazijninrichting vindt u zowel nieuwe als gebruikte legbordstellingen, van merken als Jungheinrich, Hovuma, Stow en Mecalux. Tweedehands magazijnstellingen zijn direct leverbaar uit een voorraad van 1200 meter, met staanders van de afmetingen 2000 x 300 mm, 2000 x 400 mm en 2000 x 500 mm.

De stellingen hebben 180 kg draagvermogen, verdeeld over vier legborden. Daarmee zijn de stellingen tevens geschikt voor uw zwaardere voorraad. Neem gerust contact op met onze ervaren medewerkers voor een advies met betrekking tot de stellingen die bij uw bedrijf of kantoor passen.

VERKOOP GEBRUIKTE LEGBORDSTELLINGEN!

Niet iedere ondernemer heeft per se nieuwe legbordstellingen nodig. De keuze voor tweedehands modellen kent namelijk meerdere voordelen. U draagt bij aan een groenere wereld én bent goedkoper uit. Daarnaast kunt u er bij Van Ommen Magazijninrichting vanuit gaan dat u altijd van de beste kwaliteit geniet. Al zijn onze legbordstellingen gebruikt, wij verkopen ze enkel en alleen wanneer ze zo goed als nieuw zijn. Zo heeft u altijd de beschikking tot materiaal die aan al uw eisen en behoeften voldoet.

INKOOP GEBRUIKTE LEGBORDSTELLINGEN!

Heeft u nu een magazijninrichting die niet meer voldoet aan uw wensen? Wilt u deze graag vervangen door nieuwe legbordstellingen of een andere type stelling? Belt u dan gerust op. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Voordelen Van Ommen Magazijn Inrichting:

  • Levering binnen de Benelux
  • Vakkundige montage én demontage
  • Uitgebreide keuring van uw huidige stellingen
  • Altijd een groot aanbod nieuwe en tweedehands stellingen
  • Gecertificeerd personeel

Geen enkel magazijn is gelijk. Daarom leveren wij aan onze klanten altijd maatwerk en vinden voor elk magazijn de juiste stellingen. Wilt u weten welke stellingen geschikt zijn voor uw magazijn? Of wilt u uw huidige magazijninrichting verkopen?

Wij staan u graag telefonisch te woord via telefoonnummer 038-7503558 van maandag tot en met vrijdag onder kantooruren. Daarbuiten kunt u ons mobiel bereiken op telefoonnummer 06-22493611. U kunt ook een e-mail sturen naar info@magazijndemontage.nl, zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn met de inrichting van uw magazijn. Maakt u binnenkort gebruik van onze nieuwe of gebruikte legbordstellingen?

tweedehands legbordstellingen
legbordstelling
legbordstellingen
gebruikte legbordstellingen
Tweedehands legbordstellingen
legbordstellingen
nieuwe magazijnstellingen