PALLETSTELLINGEN NIEUW

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt verschillende soorten stellingen die u kunt gebruiken om uw magazijn, werkplaats of winkel optimaal in te richten. In ons grote aanbod hoogwaardige stellingen vindt u ook nieuwe palletstellingen.

De voordelen van een palletstelling

Een palletstelling wordt gebruikt om pallets op te slaan. Het aanschaffen van deze stelling brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste is een stelling voor pallets zeer breed inzetbaar. Van Ommen Magazijninrichting helpt u graag de perfecte stelling te selecteren voor uw magazijn.

Daarnaast is het erg gemakkelijk om uw magazijn overzichtelijk in te richten met deze soort stelling. Vindt u het belangrijk dat u duidelijk kunt zien welke goederen er nog aanwezig zijn in uw magazijn? Dan is deze stelling zeker iets voor u. Tot slot heeft de palletstelling een hoge draagkracht. Dit betekent dat u de stelling ook kunt gebruiken om zwaardere goederen veilig op te bergen.

De palletstellingen van Van Ommen Magazijninrichting

Van Ommen Magazijninrichting verkoopt nieuwe stellingen van uitstekende kwaliteit. Deze stellingen gebruiken wij om een magazijninrichting op maat te maken, die perfect bij de indeling van uw pand past en bovendien perfect aansluit op uw persoonlijke wensen, eisen en verwachtingen. Hoe groot uw magazijn ook is en wat voor objecten u ook op moet slaan in uw nieuwe stellingen: wij helpen u graag uw magazijn optimaal in te richten.

Transport en montage

Wij vinden het belangrijk u een complete dienstverlening aan te bieden. Daarom helpen we u niet alleen door u de juiste stellingen te verkopen, maar ook door deze te leveren én te monteren. Het transport en de montage wordt geregeld door Van Ommen Magazijninrichting.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen direct.

BEL ONS
gebruikte grootvakstellingen
Veilig magazijn